مصدومیت جدی نصیری مقابل نساجی؛
نجات در بازی 6 امتیازی با فدا کردن پا! (عکس)
مدافع جوان مس رفسنجان در لحظه جلوگیری از باز شدن دروازه تیمش مقابل نساجی مصدوم شد.

به گزارش "ورزش سه"، نساجی مازندران با توجه به کمتر داشتن سه امتیاز و شکست در بازی رفت مقابل مس رفسنجان، به دنبال کسب پیروزی در جدال 6 امتیازی دو تیم بود و اولین خطر جدی را در دقایق ابتدایی به وجود آورد که دفع توپ سیدمجید نصیری اجازه نداد شاگردان ساوو میلوشوویچ به گل برسند و البته خودش هم در آن صحنه مصدوم شد.
مجید نصیری که مثل دیدارهای قبل در خط دفاعی مس رفسنجان دیده میشد و دو بار حملات نساجی را قطع کرد و دو تکل موفق زد، در دقیقه 17 با درد شدید از زمین بیرون رفت و پس از نجات دروازه، نتوانست به کارش ادامه بدهد تا سیدسیروس پورموسوی به اجبار او را تعویض کند.

نصیری در دقیقه 17 که شوت منصور باقری از ضربه ایستگاهی توسط حامد لک دفع شد، اجازه نداد جسور یاخچیبائف در ریباند گلزنی کند و از محوطه 6 قدم و مقابل پای مهاجم ازبک حریف توپ را زد تا دروازه نارنجی پوشان بسته بماند.
مدافع 24 ساله مس رفسنجان که پنجمین فصل متوالی حضورش در لیگ برتر همراه با این تیم را سپری میکند و شرایط خوبی در این تیم داشته، هنوز مشخص نیست بتواند به دیدار حساس هفته آینده مقابل سپاهان برسد یا نه که عدم حضورش منجر به ایجاد تغییرات در خط دفاعی نارنجی پوشان خواهد شد.
