کد خبر : 2117813 | 18 فروردين 1404 ساعت 10:42 | 7.7K بازدید | 3 دیدگاه

موسوی دوستم است، اگر ناراحت شده ببخشید!

ستاره والیبال شهداب یزد می‌گوید برای سومین قهرمانی برنامه ویژه‌ای دارند.

موسوی دوستم است، اگر ناراحت شده ببخشید!

به گزارش "ورزش سه"، شهروز همایون‌فرمنش دریافت‌کننده قدرتی تیم والیبال شهداب یزد، با اشاره به آنالیز دقیق تیم فولاد سیرجان و تمرینات فشرده هفته گذشته، از انگیزه بالای بازیکنان برای کسب سومین قهرمانی برای شهداب در لیگ برتر والیبال کشور خبر داد.

شهروز همایون‌فرمنش پس از پیروزی در دیدار رفت فینال لیگ برتر مقابل فولاد سیرجان گفت: "برای این بازی برنامه داشتیم و تیم حریف را به‌خوبی آنالیز کرده بودیم، در یک هفته گذشته تمرینات پرفشاری داشتیم و همه بازیکنان با انگیزه بالا به میدان آمدند تا بتوانیم از سد تیم قدرتمند سیرجان عبور کنیم."

وی افزود: "خدا را شکر که توانستیم بازی اول را با پیروزی پشت سر بگذاریم، اما هنوز چیزی تمام نشده است. ریکاوری خواهیم کرد تا برای بازی دوم هم با آمادگی کامل به میدان برویم و ان‌شاءالله قهرمانی را به دست آوریم. این برد را نباید زیاد به خاطر سپرد، چون ادامه دارد و باید بهتر از قبل ظاهر شویم."

همایون‌فرمنش درباره حضورش در زمین نیز توضیح داد: "برای من فرقی نمی‌کند که بازی کنم یا نه؛ همیشه در خدمت تیمم هستم. در این بازی تصمیم گرفته شد که در زمین باشم و خدا را شکر توانستم مؤثر ظاهر شوم و سهمی در پیروزی تیم داشته باشم."

وی در پایان گفت: "آقای موسوی و آقای اسفندیار دوستان من هستند. برخی حرف‌ها در فضای پرفشار مسابقه طبیعی است. اگر چیزی گفته‌ام که باعث رنجش شده، عذرخواهی می‌کنم. بعد از بازی به شکل دوستانه با هم رفتار کردیم و مشکلی بین ما نیست."

دیدگاه‌ها