برگزاری بازی خیبر و شمسآذر با ۲۴ ساعت تأخیر
دیدار تیمهای خیبر خرمآباد و شمسآذر قزوین امروز در ورزشگاه تختی خرمآباد برگزار خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، دیدار تیمهای خیبر خرمآباد و شمسآذر قزوین که قرار بود روز گذشته در ورزشگاه تختی برگزار شود اما به دلیل شرایط نامساعد زمین چمن ورزشگاه با تصمیم داور مسابقه لغو شد، امروز و با ۲۴ ساعت تأخیر برگزار خواهد شد.
پس از بهبود نسبی وضعیت زمین و ادامه تلاشها برای خارج کردن آب از بخشهای مختلف چمن، شرایط برای برگزاری مسابقه مساعدتر شده و مسئولان برگزاری بازی اعلام کردند که بازی امروز در ورزشگاه تختی برگزار میشود.
نکته مهم اینکه قطع بارندگی از صبح امروز و مساعدتر شدن وضعیت جوی، زمینه را برای برگزاری مسابقه فراهم کرده است. همچنین باشگاه خیبر نیز از صبح امروز اقداماتی از جمله استفاده از بالگرد هلالاحمر برای خشککردن چمن و تسریع در تخلیه آبهای سطحی برای بهبود وضعیت زمین انجام داده است.
این اقدامات در کنار توقف بارندگی باعث شده تا زمین ورزشگاه تختی به شرایط استاندارد نزدیکتر شود و مسابقه با تصمیم نهایی مسئولان، عصر امروز برگزار شود.