کد خبر : 2116429 | 11 فروردين 1404 ساعت 15:39 | 9.7K بازدید | 6 دیدگاه

بعد از حامد لک نوبت به آرشا رسید؛

گل با پاس گلر: جوان اول ماه روی دور درخشش!

آرشا شکوری با درخشش مقابل چادرملو و ارسال یک پاس گل به عنوان دروازه‌بان، مقدمات پیروزی تیمش را فراهم کرد.

گل با پاس گلر: جوان اول ماه روی دور درخشش!

به گزارش ''ورزش سه''، اگرچه شانس باقی ماندن هوادار در لیگ برتر بسیار کم است و این تیم هم‌اکنون با کسب فقط ۱۵ امتیاز در رتبه شانزدهم جدول قرار دارد، اما روز گذشته در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ برتر، این تیم به سومین پیروزی فصل خود رسید.

نکته قابل توجه در این مسابقه، درخشش آرشا شکوری هجده ساله درون دروازه هوادار بود. درحالی که مصاف دو تیم چادرملو ادرکان و هوادار تهران با تساوی یک بر یک دنبال میشد، پاس بلند آرشا شکوری به زیبایی در عمق مدافعان حریف به محمدحسین صادقی رسید و این بازیکن به راحتی موفق به گشودن دروازه ادسون ماردن شد.

ویدئو: 372049

این در شرایطی بود که آرشا به پاس درخشش به عنوان دروازه‌بان تیم ملی جوان در مسابقات جام ملت‌های آسیا، در اسفند ماه به عنوان برترین بازیکن جوان ماه فوتبال ایران نیز انتخاب شده بود و به نظر می‌رسد بعد از دریافت این تندیس مهم و زیبا، انگیزه بالایی نیز پیدا کرده است. گفتنی است که پیش از این یک بار هم حامد لک در هفته بیست و یکم در جریان پیروزی یک بر صفر تیمش مقابل چادرملو، موفق به ارسال پاس گل برای رضا جبیره شده بود و در واقع به فاصله سه هفته، برای دومین بار دروازه‌بانان در مقابل چادرملو موفق به ثبت پاس گل می‌شوند!

2167119

دیدگاه‌ها