کد خبر : 2116421 | 11 فروردين 1404 ساعت 15:10 | 24K بازدید | 54 دیدگاه

اعتماد فلیک جواب داد: کنده می‌ماند

ژول کُنده، مدافع بارسلونا، به باشگاه اعلام کرده که قصد دارد قراردادش را تمدید کند.

اعتماد فلیک جواب داد: کنده می‌ماند

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه بارسلونا چند هفته پیش اعلام کرد که می‌خواهد قرارداد کُنده را تا ژوئن 2027 تمدید کند. این مدافع کناری فرانسوی، تنها بازیکن بارسلوناست که در تمامی 45 بازی این فصل حضور داشته و مربیان و مدیران باشگاه می‌خواهند این ستاره سابق سویا را در پروژه بلندمدت خود حفظ کنند.

خوشبختانه برای هواداران بارسا، این مدافع 26 ساله تمایل خود را برای ماندن در باشگاه کاتالان اعلام کرده است. کُنده در تیم احساس اهمیت می‌کند و به مهره‌ای ثابت و غیرقابل جایگزین برای هانسی فلیک، سرمربی تیم، تبدیل شده است. او حتی پس از انجام دو بازی ملی برای فرانسه در مقابل کرواسی، بدون استراحت در بازی‌های بارسا مقابل اوساسونا و خیرونا به میدان رفت و در هر دو بازی 90 دقیقه کامل بازی کرد.

فلیک، سرمربی آلمانی بارسلونا، کُنده را بازیکنی کلیدی می‌داند و خود این بازیکن نیز احساس می‌کند که در این مقطع حساس فصل، آمادگی بازی در دقایق طولانی را دارد. با این حال، این آمادگی بدنی باعث نشد که او از برنامه فشرده بازی‌های بارسلونا انتقاد نکند.

2167084

اعتماد سرمربی و هماهنگی بالای کُنده در رختکن، جایی که او احساس می‌کند بازیکن مهمی است، انگیزه او را برای تمدید قرارداد با بارسلونا افزایش داده است. باشگاه بارسلونا از طریق دکو، مدیر ورزشی خود، با کُنده تماس گرفت تا نظر او را جویا شود و پاسخ او رضایت‌بخش بود: کُنده می‌خواهد به بازی برای بارسلونا ادامه دهد. مذاکرات هنوز در مراحل اولیه است، اما باشگاه از پاسخ و تعهد این مدافع فرانسوی خوشحال است.

عملکرد درخشان کُنده در بارسلونا و تیم ملی فرانسه، او را به بازیکنی پرطرفدار تبدیل کرده است. او پیشنهاداتی از باشگاه‌های دیگر، به ویژه خارج از لالیگا، دریافت کرده، اما تاکنون به آن‌ها پاسخ نداده و قصد پاسخ دادن هم ندارد.

خستگی‌ناپذیر؛ رکورد بازی‌های کُنده در بارسا

کُنده، که در این فصل در تمامی بازی‌ها در پست دفاع راست به میدان رفته، تنها بازیکن بارسلوناست که در هر 45 مسابقه تیم در رقابت‌های مختلف (29 بازی در لالیگا، 10 بازی در لیگ قهرمانان اروپا، 4 بازی در کوپا دل ری و 2 بازی در سوپرجام اسپانیا) حضور داشته است. او در این بازی‌ها سه گل به ثمر رسانده و 8 پاس گل داده است.

کُنده در 42 بازی از 45 بازی در ترکیب اصلی قرار گرفته و در 35 بازی 90 دقیقه کامل بازی کرده است. او در سه بازی که در ترکیب اصلی حضور نداشت، به دلیل تأخیر در جلسات تمرینی توسط فلیک تنبیه شد.

این مدافع چند پسته، به انباشتن دقایق بازی عادت دارد و طی هفت فصل پیاپی، حداقل 40 بازی در هر فصل انجام داده است. کُنده، که هرگز دچار مصدومیت نشده، اعتماد تمامی مربیان خود در باشگاه‌های مختلف (بوردو، سویا و بارسلونا) را جلب کرده است.

کُنده تنها یک بازی تا رسیدن به 134 بازی با پیراهن بارسلونا فاصله دارد؛ رکوردی که ساموئل اومتیتی در شش فصل به ثبت رساند. با ثبت این رکورد، کُنده به چهارمین بازیکن فرانسوی با بیشترین بازی برای بارسلونا در تاریخ این باشگاه تبدیل خواهد شد. او به زودی از اومتیتی عبور خواهد کرد و پس از لنگله (160 بازی)، عثمان دمبله (185 بازی) و اریک آبیدال (193 بازی) در رده چهارم قرار خواهد گرفت.

دیدگاه‌ها