کد خبر : 2116398 | 11 فروردين 1404 ساعت 12:50 | 9K بازدید | 10 دیدگاه

علیزاده: ببخشید که صندلی را شوت کردم!

عبدالرضا علیزاده مشتاق به همکاری با شهرداری ارومیه در فصل آینده است.

علیزاده: ببخشید که صندلی را شوت کردم!

به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال شهرداری ارومیه دیشب با اینکه صدرنشین دور مقدماتی لیگ برتر و از شانس‌های قهرمانی بود، در مرحله نیمه‌نهایی مقابل فولاد سیرجان ایرانیان شکست خورد و به فینال نرسید.

عبدالرضا علیزاده سرمربی جوان و موفق این تیم در پایان مسابقه در مورد عملکرد تیم خود گفت: "از ابتدای سال خیلی زحمت کشیدیم، مردم ارومیه و ایران بدانند این تیم بیشترین و بهترین تمرین را انجام داد. از هفته پنجم که صدر بودیم تا امروز که حذف شدیم عالی بودیم. دم بچه‌هایمان گرم که با کم‌ و کاستی‌ها جنگیدند. از همه هواداران در تمامی ایران که شهرداری ارومیه را دوست دارند تشکر می‌کنم، شرمنده مردم شدم، نتوانستیم ماموریت‌مان را تا آخر انجام دهیم و قهرمان شویم."

عبدالرضا علیزاده همچنین درباره حواشی بازی قبلی نیز گفت: "ابتدا بابت رفتاری که بازی قبل انجام دادم و صندلی را شوت کردم، از جامعه هواداران والیبال، مردم ایران و فدراسیون معذرت‌خواهی می‌کنم. واقعاً هواداران ارومیه بهترین و با فرهنگ‌‌ترین هواداران هستند و امسال و سال گذشته بهترین تماشاچیان را داشتیم که عاشقانه چه در بازی چه در تمرینات تیم را تشویق می‌کردند."

علیزاده در مورد همکاری خود با تیم ارومیه گفت: "من اکثر سال‌های بازیکنی‌ام را در شهر ارومیه گذراندم تا هروقت ارومیه من‌ را بخواهد، مفت هم‌ بخواهد می‌مانم وهرچه در توانم‌ باشد انجام می‌دهم."

دیدگاه‌ها