کد خبر : 2116257 | 10 فروردين 1404 ساعت 18:48 | 18.4K بازدید | 32 دیدگاه

مسی این گل را برای جوکوویچ به ثمر رساند (عکس)

لیونل مسی گل خود مقابل فیلادلفیا در دیدار شب گذشته اینترمیامی را تقدیم به نواک جوکوویچ کرد.

مسی این گل را برای جوکوویچ به ثمر رساند (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، اینترمیامی در شب بازگشت و گلزنی لیونل مسی در هفته پنجم رقابت‌های لیگ ام‌ال‌اس با نتیجه ۲-۰ مقابل فیلادلفیا به برتری رسید و حالا شاگردان خاویر ماسکرانو در ادامه روند درخشان خود با یک بازی کمتر در صدر جدول قرار گرفتند.

ویدئو: 371975

نکته مهم این دیدار بازگشت دوباره لیونل مسی به زمین در دقیقه ۵۵ و گلزنی او تنها دو دقیقه بعد از ورود به زمین بود. جایی که او با پاس عالی لوئیز سوارز و شوت پای چپ خود توانست توپ را به گوشه دروازه حریف بفرستد و حساب کار را به ۲-۰ به سود اینترمیامی کند.

ویدئو: 371973

جالب آنکه مسی بعد از باز کردن دروازه حریف و پس از پایان جشن شادی خود با سایر بازیکنان اینترمیامی، با دست راست خود نحوه ضربه زدن به توپ با راکت تنیس را تقلید کرد تا بدین شکل گل زیبای خود را به نواک جوکوویچ، قهرمان دنیای تنیس تقدیم کند.

2166807

جوکوویچ روز گذشته پس از پیروزی مقابل دیمیتروف بلغارستان در مسابقات تنیس اوپن که با حضور لیونل مسی در ورزشگاه همراه بود، در گفت‌وگو با خبرنگاران بعد از پایان رقابت خود به تمجید از فوق ستاره آرژانتینی دنیای فوتبال پرداخت و گفت که لیونل مسی باعث شده تا او به خودش افتخار کند و حالا کاپیتان اینترمیامی نیز با تقدیم گل خود به جوکوویچ به نوعی از او تشکر کرد.

2166808

دیدگاه‌ها