کد خبر : 2116256 | 10 فروردين 1404 ساعت 18:42 | 3.3K بازدید | 5 دیدگاه

غندی‌پور پیراهن فیکس ملوان را پس گرفت

مهاجم جوان قوهای سپید بعد از پنج هفته در ترکیب اصلی قرار گرفت.

غندی‌پور پیراهن فیکس ملوان را پس گرفت

به گزارش "ورزش سه"، رضا غندی‌پور مهاجم جوان و پدیده لیگ بیست و چهارم بعد از مدت‌ها به ترکیب اصلی قوهای سپید بازگشت و مقابل مس رفسنجان از ابتدا به زمین خواهد رفت و به دنبال ششمین گل لیگ برتری خود خواهد بود.

غندی‌پور در بازی با گل‌گهر با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج شد و هفته هفدهم را از دست داد و بعد از آن هم در اردوی تیم ملی جوانان حضور داشت و بعد از بازگشت به تمرینات ملوان مقابل نساجی و پرسپولیس جانشین وارد زمین شد تا حدود پنج هفته از ترکیب اصلی دور باشد و با تصمیم زارع مجدد به یازده بازیکن ابتدایی بازگشت.

او که در این فصل 5 گل و 2 پاس گل ثبت کرده است به دنبال تاثیرگذاری خواهد بود، آخرین گل او در هفته چهاردهم مقابل آلومینیوم اراک به ثمر رسید و این مهاجم جوان در بازی با مس فرصت خواهد داشت تا دوباره طعم گلزنی را بچشد.

رضا جعفری در این مسابقه غندی‌پور را در خط حمله همراهی خواهد کرد، این مسابقه از دقایقی دیگر در ورزشگاه سیروس قایقران آغاز خواهد شد.

دیدگاه‌ها