کد خبر : 2116154 | 10 فروردين 1404 ساعت 08:45 | 35K بازدید | 181 دیدگاه

بشیکتاش و تراکتور باهم جشن گرفتند (عکس)

خوشحالی معروف بشیکتاشی جزوی از فرهنگ هواداران تراکتور شده است.

بشیکتاش و تراکتور باهم جشن گرفتند (عکس)

به گزارش “ورزش سه”، طرفداران بشیکتاش سال‌ها قبل نوع خاصی از تشویق رعب‌آور را به استادیوم خود آوردند که این بار بعد از پیروزی مقابل گالاتاسرای در دربی استانبول و استادیوم وودافون آره‌نا مورد استفاده قرار گرفت، جایی که بازیکنان آنها «بیر ایکی اوچ» را همراه با هواداران زمزمه کردند تا سپس استادیوم یکصدا نام بشیکتاش را چند بار متوالی و به صورت آهنگین فریاد بزند.

2166620

جالب آن‌که ساعتی پیش از این اتفاق در اراک و به رهبری علیرضا بیرانوند، این اتفاق با نقش آفرینی بازیکنان و هواداران تراکتور رقم خورد. اینجا بیرانوند تماشاگران را به سکوت دسته جمعی فرا خواند و سپس همراه با آنها یک و دو سه را گفت تا نام تراکتور در ورزشگاه امام خمینی طنین انداز شود.

2166621

تراکتوری‌ها این تشویق را در مسابقه خانگی خود بارها و بارها انجام می‌دهند و با الهام از طرفداران بشیکتاش، تلاش می‌کنند تا این چنین صدای بلند خود را بعد از سکوتی کوتاه به شکلی ترسناک به گوش تیم مقابل برسانند.

2166622

دیدگاه‌ها