کد خبر : 2116080 | 09 فروردين 1404 ساعت 21:56 | 12.5K بازدید | 31 دیدگاه

مقابل استقلال سوار بر بازی بودیم:

دقیقی: تیم بوژوویچ از موسیمانه با برنامه‌تر بود

سعید دقیقی بعد از تساوی مقابل استقلال از عملکرد تیمش رضایت داشت.

دقیقی: تیم بوژوویچ از موسیمانه با برنامه‌تر بود

به گزارش "ورزش سه"، سعید دقیقی سرمربی خیبر خرم آباد بعد از کسب تساوی مقابل استقلال از عملکرد تیم خود رضایت داشت و شروع خیبر در سال جدید را مثبت ارزیابی کرد.

ویدئو: 371917

سعید دقیقی، سرمربی خیبر، در نشست خبری پس از بازی به ارزیابی عملکرد تیمش پرداخت و گفت: “از تلاش‌های ویژه بازیکنانم تشکر می‌کنم. امروز آن‌ها واقعاً بر بازی تسلط داشتند و به خوبی تاکتیک‌ها را اجرا کردند. همچنین از هواداران نیز سپاسگزارم. در نشست خبری پیش از بازی گفته بودم که می‌خواهیم در بازی‌های بزرگ به خوبی عمل کنیم.”

او ادامه داد: “در نیمه اول گل بچه‌گانه‌ای دریافت کردیم، اما در نیمه دوم بازی کاملاً برابر بود. در ۱۰ دقیقه آخر، استقلال سعی کرد بر بازی تسلط یابد و می‌توانست به گل برتری دست یابد.”

دقیقی همچنین به صحنه مشکوک به پنالتی اشاره کرد و گفت: “هواداران دو تیم بازی خوبی را تماشا کردند. من صحنه مشکوک به پنالتی را دیدم و نمی‌فهمم چرا پنالتی اعلام نشد، زیرا کاملاً واضح بود. ما همیشه به داوران احترام گذاشته‌ایم و این بار هم این احترام را حفظ می‌کنیم. داوران بازی، داوران خوبی هستند، اما معتقدم که باید آن صحنه پنالتی گرفته می‌شد.”

او به شروع خوب سال جدید تیمش اشاره کرد و افزود: “تغییرات در استقلال به وضوح مشاهده می‌شود. این تیم نسبت به فصل گذشته با برنامه‌تر شده و قطعاً تیم بزرگی است.”

دقیقی در مورد تفاوت استقلال تحت هدایت بوژوویچ نسبت به مربیان قبلی گفت: “در هر سه بازی که با مربیان مختلف روبه‌رو شده‌ایم، تیم من عملکرد بهتری داشته است. حتی در قزوین هم تیم ما برتر بود. خیبر در سال‌های اخیر بازی‌های خوبی ارائه داده و ما تلاش می‌کنیم بر اساس اهداف تاکتیکی خود پیش برویم. ما یک گروه فنی خوب داریم و تنها من نیستم. کادر فنی ما همیشه در تلاش است که به‌روزتر شود. ما تیم خوبی داریم و در شمس‌آذر هم همین وضعیت را داشتیم. هر جا که کار می‌کنیم، هدف‌مان ارائه بهترین کیفیت است و امیدوارم این روند ادامه‌دار باشد.”

دیدگاه‌ها