کد خبر : 2115846 | 08 فروردين 1404 ساعت 16:13 | 31.2K بازدید | 94 دیدگاه

وقتی می‌بازید به هر ریسمانی چنگ می‌زنید

درویش و حرف‌های کنایه‌آمیز: خودتان را گول نزنید!

رضا درویش می‌گوید حریفان تیم پرسپولیس مسئولیت شکست خود را نمی‌پذیرند.

درویش و حرف‌های کنایه‌آمیز: خودتان را گول نزنید!

به گزارش “ورزش سه”، در روزهای گذشته و بعد از یک وقفه کوتاه، دوباره مصاحبه‌ و اظهارنظر و فشارها از جهت‌های مختلف به تیم پرسپولیس آغاز شده و این بار موضوع مصاحبه یحیی گل‌محمدی جنجال‌ها را به همراه داشته است. درویش اما در پاسخ به این اتفاقات می‌گوید رقبای پرسپولیس به جای پذیرفتن مسئولیت شکست خود، تلاش می‌کنند به ریسمان‌های مختلف چنگ بزنند. 

او در مورد شکست پرسپولیس در آسیا گفت: عملا ما بازیکنان شاخص خود را در آسیا نداشتیم. یکی از این بازیکنان در رقابت‌های آسیایی می‌توانست تاثیر زیادی بگذارد. اما الحمدالله چون شاکله تیم ما خوب است و جوانان خوبی هم داریم، در لیگ نشان دادیم تیم هستیم و موقعیت خوبی هم داریم. ۷ فینال داریم و اگر از آنها برنده خارج شویم، هدیه خوبی به هواداران بدهیم. 

درویش با اشاره به شانس قهرمانی پرسپولیس اظهار داشت: ما روی خودمان می‌توانیم حساب باز کنیم. بچه‌ها هم‌قسم هستند ۷ بازی را ببرند و با توجه به اینکه ما ۷ بازی داریم و حریفان ما نسبت به سایر تیم‌ها متفاوت است، امید زیادی برای قهرمانی داریم. شرایط ما مانند فصل گذشته و دو فصل گذشته است. 

وی در مورد جنجال‌های پیش‌آمده پیرامون پرسپولیس توضیح داد: این سال اول نیست که چنین مواردی وجود دارد و هشت سال وجود دارد. ما فصل گذشته دومین تیمی بودیم که از داوری بیشترین آسیب را دیدیم. شاید این ایراد ماست که دنبال اعتراض و فضاسازی نیست و دنبال تحکیم و بالا بردن کیفیت فوتبالی است. وقتی تیمی نتیجه نمی‌گیرد نمی‌تواند بگوید که ما خوب نبودیم. باید به یک چیزی چنگ بیندازد. ما وظیفه‌مان این است که در زمین برنده شویم و ببینیم حضرت حق چه چیزی را برای ما رقم می‌زند. 

مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چرا این تیم برخلاف لیگ در آسیا موفق نبود؟ گفت: ما باید واقع‌گرا باشیم. اگر ما تیم کامل را در اختیار داشتیم قول می‌دهم نتایج اینطور نبود. شما دیدید ما مقابل الاهلی و السد چطور بازی کردیم اما باختیم. این بازیهای اواخر آسیب دیده زیاد داشتیم و خستگی هم غلبه می‌کرد. النصر و الهلال هم چهار روز یک بار بازی می‌کنند اما آنها ۳۰ بازیکن دارند. همچنین زمین خوب و ساختار خوب دارند. ما نباید خودمان را گول بزنیم و باید بدانیم حدمان چیست.

رضا درویش در خصوص دیدار با النصر هم گفت: در بازی النصر دیدید موقعیت بیشتری داشتیم. فقط یک بازی الهلال بود که شاید ایراد تاکتیکی داشتیم. آقای کارتال تازه ملحق شده بود و آمده بود الهلال را ببرد. شاید اگر از یک ماه قبلش بود و شناخت کافی نسبت به تیم داشت و ما هم وینگرهایمان را داشتیم، نتیجه دیگری می‌گرفتیم. اگر فصل آینده به لیگ نخبگان برویم، ثابت می‌کنیم این نتایج حادثه بوده است. اما باید برنامه‌ریزی درست باشد و میزبانی داشته باشیم. مطلب مهم این است که فوتبال ما عقب است، شما ببینید در این پنج سال چند بازیکن به تیم ملی ما اضافه شده که فیکس بازی می‌کند؟ همین تیم ده سال پیش است.

دیدگاه‌ها