با 12 بازیکن خسته مقتدرانه حریف را شکست دادند
بارسا 3-0 اوساسونا: ویروس فیفا خنثی شد
بارسلونا بازی عقب افتاده مقابل اوساسونا را مقتدرانه و با پیروزی 3-0 به پایان برد تا صدرنشینیاش را مستحکم کند.

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا در بازی عقبافتاده مقابل اوساسونا با ارائه عملکردی فوقالعاده با برتری کامل موفق شد با گلهای فران تورس، دنی اولمو و روبرت لواندوفسکی حریف را 3-0 شکست بدهد تا مقتدرانه بر صدر جدول لالیگا تکیه بدهد.
بارسا نیمه اول را طوری آغاز کرد که انگار نه انگار فیفادی مارس در کار بوده و دوازده بازیکن این تیم دقایق زیادی در تیمهای ملی کشورشان بازی کرده و خسته شدهاند. تیم هانسی فلیک از همان دقیقه اول مثل روزهای قبل از فیفادی تهاجمی، پرقدرت و سوار بر بازی دیده میشد.
تنها یازده دقیقه گذشته بود که همانطور که انتظار میرفت بارسا مزد بازی زیبایش را گرفت و بعد از بیلدآپی تماشایی با محوریت بالده و اولمو، فران تورس از فاصله نزدیک گل اول را به ثمر رساند.
اولمو در نیم ساعت اول یکی از مهرههای اصلی بارسلونا بود و نقش مهمی در طراحی حملات داشت. چند دقیقه بعد از گل اول اولمو از دروازهبان حریف پنالتی گرفت ولی نتوانست توپ را گل کند. ویایآر حکم به تکرار پنالتی داد و اولمو این بار اشتباه نکرد تا هشتمین گل فصل او در این مسابقه به ثمر برسد.
اما شانس با اولمو یار نبود و چند دقیقه بعد ستاره بارسا مجبور به ترک زمین به دلیل مصدومیت شد. فرمین لوپز با دستور فلیک، که نگرانی و عصبانیت بابت مصدوم شدن اولمو را میشد از چشمهایش خواند به جای دنی به میدان رفت.
بارسا تا پایان نیمه اول توپ و میدان را کاملا در اختیار داشت و اوساسونا به ندرت در نیمه زمین بارسا دیده شد. امید گل این تیم در پایان نیمه اول صفر و امید گل بارسلونا 2.22 بود. این آمار به خوبی نشان میداد که در نیمه اول چه گذشته بود.
در اواخر نیمه اول تورس میرفت به گل دوم خودش برسد ولی ضربه آزاد دیدنی او به تیر دروازه خورد تا بارسلونا سه گله نشود. آنها حتی اگر نیمه اول را با چهار یا پنج گل اختلاف میبردند سزاوارش بودند.
با شروع نیمه دوم هانسی فلیک در خط میانی دست به یک تغییر زد. او فرانکی دییونگ که بعد از انجام دو بازی سخت در فیفادی برای تیم ملی هلند خسته به نظر میرسید را بیرون کشید و پابلو توره را وارد زمین کرد.
درحالیکه اوساسونا در نیمه اول حتی به زحمت توانسته بود وارد نیمه حریف بشود چه برسد به اینکه فرصت خلق کند در دقایق اولیه نیمه دوم میرفت دروازه بارسا را باز کند. از شانس خوب تیم فلیک بعد از ارسال کرنر ضربه سر هرناندو که در محوطه جریمه اصلا مهار نشده بود از کنار تیر دروازه عبور کرد تا دروازه شزنی بسته بماند.
بعد از این تک فرصت بازی به روال نیمه اول برگشت و بارسلونا مقتدرانه رو به دروازه حریف حمله میکرد و کل استادیوم در انتظار به ثمر رسیدن گلهای بیشتر بارسا بود.
هانسی فلیک که امشب حتی در غیاب رافینیا مهاجم نوک تیمش لواندوفسکی را نیمکتنشین کرده بود در دقیقه 68 لوا را راهی زمین کرد تا جانشین فران تورس شود. چند دقیقه بعد لواندوفسکی و فرمین لوپز در همکاری با هم گل سوم بارسا را زدند تا این دو تعویضهای طلایی فلیک لقب بگیرند.
سرمربی بارسا که خیالش راحت شده بود در دقایق پایانی دست به دو تغییر دیگر هم زد. الکس بالده که روی گل اول نقش مهمی داشت جای خود را به جرارد مارتین داد و پدری هم زمین را ترک کرد تا پائو ویکتور به میدان برود.
لواندوفسکی با گلی که امشب به ثمر رساند 23 گله شد. او با اختلاف از آمار گلزنی خود در فصل گذشته عبور کرده است. لوا فصل پیش در 35 مسابقه 19 گل زده بود و حالا در بیستوهفت مسابقه چهار گل بیشتر به ثمر رسانده است. این آمار برای مهاجمی به سن او خارقالعاده است.
بازی در نهایت با پیروزی 3-0 بارسلونا به پایان رسید تا تیم فلیک مقتدرنه جای پایش را در صدر جدول محکم کند. تیم فلیک حالا با تعداد بازی برابر با رئال و اتلتیکو، 3 امتیاز بیشتر از رئال مادرید و 7 امتیاز بیشتر از اتلتیکو دارد.
⚽شرح گلها:
بارسا 1-0 اوساسونا:

حرکت تیمی فوقالعاده بارسا و یکودوی اولمو و بالده باعث شد الخاندرو از سمت چپ نفوذ کند. سانتر میلیمتری او به دهانه دروازه را فران تورس با پرتاب کردن پایش به گل اول مسابقه تبدیل کرد.
بارسا 2-0 اوساسونا:

اولمو با یک چیپ توپ را از بالای سر دروازهبان عبور داد ولی توسط او سرنگون شد تا یک پنالتی به سود بارسا اعلام شد. اولمو پشت توپ ایستاد ولی دروازهبان جهت توپ را تشخیص داد و پنالتی را دفع کرد. با توجه به اینکه بازیکنان اوساسونا زودتر از سوت داور وارد محوطه شده بودند پنالتی تکرار شد و اولمو این بار به گل رسید.
بارسا 3-0 اوساسونا:

اوساسانو برای مقاومت مقابل بارسا به دفاع متراکم رو آورده و همه فضاها را بسته بود. روی یکی از معدود کرنرهای اوساسونا بارسا فرصتی پیدا کرد تا از فضای خالی در سمت راست حرکت کند. حرکت عالی فرمین لوپز و ارسال مواج او با پرش و ضربه سر زیبای لواندفوسکی به گل سوم تبدیل شد.