کد خبر : 2115767 | 07 فروردين 1404 ساعت 23:18 | 21K بازدید | 2 دیدگاه

شگفتی بزرگ: مدعی قهرمانی کنار رفت

نایب قهرمان فصل قبل لیگ برتر والیبال روسیه از رسیدن به نیمه‌نهایی باز ماند.

شگفتی بزرگ: مدعی قهرمانی کنار رفت

به گزارش "ورزش سه"، در آخرین بازی از مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ برتر والیبال روسیه، تیم دینامو مسکو که هفته پیش قهرمان تورنمنت جام رمضان دوبی شده بود با نتیجه سه بر یک مغلوب دینامو لو شد تا با تحمل دومین شکست از رسیدن به نیمه‌نهایی باز بماند.

تیم دینامو لو در این دیدار توانست ست‌های اول، دوم و چهارم را به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۲۳ و ۲۵ بر ۲۰ برد و تیم دینامو مسکو نیز تنها گیم سوم را با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ پیروز شدند تا تیم دینامو لو با خلق یک شگفتی راهی نیمه‌نهایی شود.

اوسنیل مرگارخو دریافت کننده قدرتی تیم دینامو لو با کسب هجده امتیاز بهترین بازیکن زمین بود و توانست تیمش را به نیمه‌نهایی برود. این صعود برای تیم دینامو لو تاریخی محسوب می‌شود زیرا برای اولین بار در تاریخ سوپرلیگ روسیه والیبال جز چهار تیم قرار گرفته است. دینامو مسکو نیز که یکی از تیم‌های پر ستاره این لیگ محسوب می‌شود حالا باید برای کسب رتبه پنجم تلاش کند.

دیدگاه‌ها