کد خبر : 2115751 | 07 فروردين 1404 ساعت 20:08 | 16.7K بازدید | 33 دیدگاه

خط هافبک تیم ملی در گذر دو نسل

سعید عزت‌اللهی احتمالا در دو سه سال آینده رکورد آندرانیک تیموریان را خواهد شکست.

خط هافبک تیم ملی در گذر دو نسل

به گزارش “ورزش سه”، تیم ملی ایران در حالی مقابل ازبکستان به میدان رفت و جشن صعود خود را برپا کرد که در این بازی سعید عزت‌اللهی با عبور از مصدومیت توانست به ترکیب تیم ملی برگردد و در پست شماره شش بازی کند و برای سومین بار صعود به تیم ملی را تجربه کند.  

نکته جالب اینکه بعد از گل دوم تیم ملی عزت‌اللهی جشن خود را با آندرانیک تیموریان برپا کرد. اندو دومین هافبک باسابقه فوتبال ملی ایران است که در دو جام جهانی جزو بهترین بازیکنان تیم ملی بود. آندو که در ۲۰۰۶ با نمایش درخشان خود توانست پیشنهاد بولتون را بگیرد و به لیگ انگلیس ملحق شود، در طول سال‌های طولانی جزو بهترین بازیکنان تیم ایران بود و یک هافبک دفاعی طراز محسوب می‌شد.

در نهایت تیموریان ۱۰۱ بازی ملی انجام داد و حالا تجربیات خود را به عزت‌اللهی به عنوان هافبک دفاعی شماره یک تیم ملی انتقال می‌دهد و سعی می‌کند تا کیفیت او را بهبود بخشد.

عزت‌اللهی که ۷۵ بازی ملی انجام داده، باتوجه به وضعیت سنی شانس خوبی خواهد داشت تا بتواند از رکورد تیموریان بگذرد و احتمالا رکورد خود را تا جام جهانی ۲۰۳۰ هم ادامه دهد.

دیدگاه‌ها