کد خبر : 2115643 | 07 فروردين 1404 ساعت 06:15 | 263.5K بازدید | 126 دیدگاه

دوران حرفه‌ای این بازیکنان ناکارآمد تمام شده

طغیان بی‌سابقه روزنامه قطری علیه تیم ملی

روزنامه العرب با انتشار یادداشتی به انتقاد شدید از تیم ملی این کشور پرداخت و نوشت عملکرد برابر قرقیزستان در شأن قهرمان آسیا نیست.

طغیان بی‌سابقه روزنامه قطری علیه تیم ملی

به گزارش "ورزش سه"، روزنامه العرب قطر در گزارشی به ناکامی تیم ملی این کشور برابر قرقیزستان پرداخته و نوشته است: اگر کادر فنی العنابی (لقب تیم ملی قطر) به رهبری لوئیس گارسیا و همچنین تمامی بازیکنان بابت شکست سنگین مقابل قرقیزستان که باعث از بین رفتن فرصت صعود مستقیم به جام جهانی ۲۰۲۶ شد، مورد بازخواست قرار نگیرند، قطعاً باید بابت عملکرد ضعیف و غیرقابل قبولشان که در شأن قهرمان آسیا در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۳ نبود، پاسخگو باشند. این نمایش نه تنها در حد نام العنابی نبود، بلکه با سطح پیشرفت فوتبال قطر در سال‌های اخیر نیز همخوانی نداشت.

عملکرد تیم ملی قطر ضعیف و ناامیدکننده بود، آن‌هم مقابل تیمی که یک‌چهارم امکانات و توانایی‌های قطر را ندارد. قرقیزستان در رده‌بندی فیفا رتبه ۱۰۷ را در اختیار دارد، درحالی‌که العنابی در جایگاه ۴۸ جهان است. همچنین، این تیم شاید برای اولین بار در این مرحله از مقدماتی جام جهانی حضور یافته باشد.

گارسیا ثابت کرد که صلاحیت هدایت العنابی را ندارد و از توانایی‌های لازم برای این مسئولیت بی‌بهره است. انتصاب او یک اشتباه بزرگ بود، درحالی‌که اشتباه بزرگ‌تر، ادامه کار مارکز لوپز پس از ناکامی‌های فاحش در مرحله مقدماتی و شکست خانگی برابر امارات بود. گارسیا دقیقاً در مسیر لوپز قدم گذاشت و حتی پس از پیروزی درخشان برابر کره شمالی، ترکیب تیم را تغییر داد و تصمیمات نادرستی در انتخاب بازیکنان و پست‌هایشان گرفت. این تغییرات نابه‌جا باعث شد تیم اندک هماهنگی باقی‌مانده خود را نیز از دست بدهد.

او نه‌تنها به ترکیب نامنسجم تیم ادامه داد، بلکه بازیکنانی را به میدان فرستاد که مدت‌هاست کارایی لازم را ندارند. برخی از این بازیکنان حتی قادر به دویدن هم نیستند، چه برسد به رقابت در سطح بین‌المللی! این در حالی بود که دو بازیکن جوان و آماده یعنی مصطفی طارق و احمد الراوی که در بازی قبلی عملکرد خوبی داشتند، روی نیمکت نشستند. این دو بازیکن، برخلاف برخی نفرات که دوران حرفه‌ای‌شان تمام شده، قدرت بدنی، انگیزه و توانایی بالایی دارند.

در این مسابقه، هیچ نشانی از تاکتیک‌های مربی دیده نشد و مشخص نبود که تیم چگونه قصد دارد به دروازه قرقیزستان برسد. عملکرد العنابی کاملاً فردی و بدون برنامه‌ریزی بود و حملات تنها به اکرَم عفیف وابسته بود. گویی که هیچ بازیکن دیگری در زمین حضور نداشت که بتواند به خط حمله کمک کند.

2165770

حتی مدافعان و دروازه‌بان تیم، مشعل برشم، نیز عملکردی ضعیف داشتند و در دقایق پایانی نیمه اول، گل عجیبی دریافت کردند. بازیکنان تعویضی مانند لوکاس و ادمیلسون نیز هیچ کمکی به تیم نکردند. لوکاس با اشتباه در دفع توپ گل اول و اخراج غیرضروری، یکی از دلایل اصلی این شکست بود، درحالی‌که ادمیلسون از همان ابتدا باید تعویض می‌شد، نه در اواسط نیمه دوم، زیرا عملکرد او نشان داد که باری بر دوش تیم است.

آنچه رخ داد، نیاز به یک انقلاب اساسی در العنابی را اثبات کرد. اگر این تغییرات هم‌اکنون و پیش از آنکه تیم حتی شانس حضور در پلی‌آف را از دست بدهد، انجام نشود، دیگر دیر خواهد شد. العنابی به مربی‌ای توانمند و کارآزموده نیاز دارد که بتواند تیم را متحول کند و آن را به سطحی بالاتر برساند.

همچنین، یک تحول اساسی در ترکیب تیم ضروری است. بازیکنانی که دوران اوجشان به پایان رسیده، باید کنار گذاشته شوند و چهره‌های جوان و مستعدی که توانایی و شایستگی پوشیدن پیراهن العنابی را دارند، جایگزین شوند.

دیدگاه‌ها