کد خبر : 2115619 | 06 فروردين 1404 ساعت 18:38 | 88.6K بازدید | 90 دیدگاه

مثل یک معلم مدرسه

همسر دی‌ماریا هم جواب رافینیا را داد

جورجلینا کاردوسو، همسر آنخل دی ماریا، به اظهارات جنجالی رافینیا واکنش نشان داد.

همسر دی‌ماریا هم جواب رافینیا را داد

به گزارش "ورزش سه"، پیش از بازی بزرگ برابر آرژانتین، رافینیا در مصاحبه با کانال روماریو گفته بود: «حتماً آنها را شکست می‌دهیم، هم داخل و هم خارج از زمین اگر لازم باشد. من گل خواهم زد و خاکشان می‌کنیم». در عمل ولی اتفاق دیگری رخ داد و بامداد امروز آلبی سلسته 4-1 سلسائو را شکست داد و رافینیا نیز شب کم فروغی داشت.  

همسر دی ماریا در پاسخ به ستاره برزیلی، در اینستاگرام پستی منتشر کرد و مانند یک معلم مدرسه نوشت: «قبل از بازی حرف نمی‌زنیم، قبل از بازی حرف نمی‌زنیم!»  

در مقابل، دی ماریا واکنش آرام‌تری داشت و با شادی از پیروزی بزرگ آرژانتین گفت: «چه زیباست آرژانتینی بودن! چه خوشحال‌کننده است دیدن این جوانانی که اینگونه از نشان آرژانتین دفاع می‌کنند. چه روحیه و زیبایی در بازی و ارتباطشان در زمین وجود دارد. زنده باد آرژانتین!»

2165734

دیدگاه‌ها