سردار جشن صعود را از دست داد!
سردار آزمون بعد از بازی دیشب مقابل ازبکستان بلافاصله راهی امارات شد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته با کسب تساوی ۲-۲ مقابل ازبکستان در ورزشگاه آزادی، صعود خود به جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا را قطعی کرد. شاگردان امیر قلعهنویی اگرچه در این دیدار متوقف شدند، اما همین یک امتیاز برای جشن گرفتن صعود زودهنگام کافی بود. در این مسابقه، مهدی طارمی با دو گل درخشان نقش مهمی در بازگشت ایران به بازی ایفا کرد و یکی از این گلها روی پاس فوقالعاده سردار آزمون به ثمر رسید.
سردار آزمون، مهاجم تأثیرگذار تیم ملی، در این دیدار عملکرد خوبی داشت و اگرچه موفق به گلزنی نشد، اما با یک پاس تماشایی زمینهساز گل زیبای طارمی شد. او در طول مسابقه با دوندگی و فشار بر مدافعان ازبکستان، نقش مهمی در حملات تیم ملی داشت. با این حال، آزمون بلافاصله پس از پایان بازی، تهران را به مقصد امارات ترک کرد تا خود را به تمرینات شباب الاهلی برساند.
باشگاه شباب الاهلی در روز جمعه یک دیدار حساس مقابل شارجه در چارچوب لیگ برتر امارات پیش رو دارد؛ دیداری که نتیجه آن میتواند در تعیین قهرمان این فصل تأثیرگذار باشد. به همین دلیل، آزمون بدون معطلی و با پرواز قطر به امارات رفت تا در تمرینات تیمش حاضر شود.