کد خبر : 2115254 | 05 فروردين 1404 ساعت 04:00 | 42.7K بازدید | 36 دیدگاه

جباری دوباره پا به توپ می‌شود

یک بازیکن جدید در تمرین استقلال! (عکس)

مجتبی جباری و رامین رضاییان در جریان تمرینات تیم استقلال، بخشی از تمرین را با یکدیگر انجام دادند.

یک بازیکن جدید در تمرین استقلال! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، آخرین خبر برای استقلالی‌ها در سالی که گذشت، حضور مجتبی جباری در کادر فنی این تیم بود. آبی‌ها که از جدایی ناگهانی محمد نوازی شوکه شده بودند، با خبر پیوستن جباری به کادر بوژوویچ بار دیگر تعجب کردند چرا که پیش از آن بارها در خصوص احتمال این چهره در کادر مدیریتی استقلال صحبت شده بود.

با این حال، در آخرین روزهای سال 1403، مجتبی جباری با حضور در کمپ ناصر حجازی برای اولین بار در تمرینات استقلال به عنوان مربی شرکت کرد. حضوری که قبل از هر چیز، برای هواداران استقلال حکم رفع دلتنگی چندین ساله را داشت و برای بازیکنان نیز شرایط قرار گرفتن زیر نظر یکی از محبوب‌ترین چهره‌های تاریخ باشگاه را فراهم کرد.

جباری در تعطیلات نوروز، مانند دیگر نفرات تیم استقلال در تمرینات حضور دارد و در آماده کردن تیم برای ادامه فصل، کمک حال میودراگ بوژوویچ است. نگاهی گذرا به صفحات هواداری آبی نشان می‌دهد انتشار هر عکس از مجتبی جباری در تمرینات تیم، با بازتاب گسترده‌ای همراه است و شاید به همین دلیل باشد که رسانه رسمی استقلال سعی دارد، هر سری تصاویری جذاب از او را کار کند.

در جدیدترین مورد، مجتبی جباری در حال گفت‌وگو با رامین رضاییان دیده می‌شود. رامین که حتی سبقه پرسپولیسی‌اش نتوانسته خللی در محبوبیت او نزد استقلالی‌ها ایجاد کند، سال را با گلزنی به پایان برده و حالا امیدوار است تا به لطف حضور جباری و دیگر مربیان، باز هم در نتیجه گرفتن تیمش مثمرثمر باشد.

شاید توجه جدی به نظم و انضباط مهمترین خصوصیت اخلاقی مشترک میان مجتبی جباری و رامین رضاییان باشد. چیزی که باعث نزدیکتر شدن این مربی و بازیکن به یکدیگر شده و هواداران استقلال را به ساختن آینده‌ای بهتر امیدوار کرده است. قطعا این دو نفر جزء امیدهای اصلی آبی‌ها برای خروج از شرایط نابسامان تیم هستند.

دیدگاه‌ها