کد خبر : 2115201 | 04 فروردين 1404 ساعت 18:03 | 25.5K بازدید | 112 دیدگاه

اتفاقی که فراموش نشده

هشدار به کوکوریا: آلمان به‌دنبال انتقام

حذف جنجالی آلمان برابر اسپانیا در یورو همچنان در خاطره‌ها مانده و اکنون از انتقام در فینال لیگ ملت‌ها صحبت می‌شود.

هشدار به کوکوریا: آلمان به‌دنبال انتقام

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی اسپانیا همچنان در کانون توجهات مرتبط با تیم ملی آلمان (مانشافت) قرار دارد. پس از پیروزی ۵-۴ در مجموع برابر ایتالیا و صعود به فاینال فور لیگ ملت‌ها، جایی که برای رسیدن به فینال مونیخ با پرتغال روبه‌رو خواهد شد، رسانه‌های آلمانی بار دیگر از یولیان ناگلزمان، سرمربی این تیم، درباره احتمال انتقام از اسپانیا پرسیدند. اسپانیا در مرحله یک‌چهارم نهایی یورو گذشته در آلمان، قهرمان چهار دوره جهان را حذف کرد و سپس جام را بالای سر برد.

وقتی از ناگلزمان پرسیده شد آیا مایل است در فینال با اسپانیا روبه‌رو شود تا انتقام حذف در یورو را بگیرد، حذفی که هنوز به طور کامل هضم نشده، به‌ویژه به دلیل خطای هند اعلام‌نشده مارک کوکوریا در وقت‌های اضافه، او تلاش کرد از حساسیت موضوع بکاهد. او گفت: «استفاده از واژه انتقام برای یورو کمی بزرگ‌نمایی است. ارزش یک یورو بسیار بیشتر از این‌هاست. اما این به هویت ما برمی‌گردد، کسب یک عنوان برایمان بسیار ارزشمند خواهد بود. از اینکه این تورنمنت را در کشور خودمان میزبانی می‌کنیم، بسیار خوشحالیم.»

لوتار ماتئوس، رکورددار بازی‌های ملی در تاریخ آلمان و اکنون تحلیل‌گر تلویزیونی، نیز نتوانست از اظهارنظر درباره اسپانیا و لامین یامال خودداری کند. او بیان کرد: «عملکرد لامین در ۱۷ سالگی واقعاً شگفت‌انگیز است؛ چه گل فوق‌العاده‌ای. می‌توانم بگویم که هانسی فلیک هم به شدت از او تحت تأثیر قرار گرفته است. اسپانیایی‌ها توانایی‌های خود را به اثبات رسانده‌اند، اما باور دارم اگر در این مسیر با آن‌ها برخورد کنیم، تیم آلمان به خوبی نشان داده که توانایی مقابله با آن‌ها را دارد.»

دیدگاه‌ها