کد خبر : 2115142 | 04 فروردين 1404 ساعت 12:40 | 11.1K بازدید | 5 دیدگاه

میلاد و امین از هزار امتیاز عبور کردند

ستاره‌های والیبال ایران در لیگ برتر والیبال لهستان از لحاظ امتیازی عالی کار کردند.

میلاد و امین از هزار امتیاز عبور کردند

به گزارش "ورزش سه"، با پایان یافتن لیگ برتر والیبال لهستان در دور مقدماتی برای لژیونرهای ایرانی این لیگ، امین اسماعیل‌نژاد و میلاد عبادی‌پور توانستند جزء بهترین‌های این لیگ در بخش امتیازی باشند.

بهترین عملکرد برای امین اسماعیل‌نژاد قطر پاسور تیم اسکرابلخاتوف بود که توانست در سی بازی برای این تیم ۵۳۹ امتیاز کسب کند و در جایگاه سوم قرار بگیرد. در صورتی که چیزوبا بازیکن کوپروم نتواند در بازی امشب ۲۲ امتیاز بگیرد، امین اسماعیل‌نژاد رتبه سومش قطعی می‌شود.

همچنین میلاد عبادی‌پور کاپیتان و دریافت کننده قدرتی تیم نوروید چستخووا که با عملکردش این تیم را برای اولین بار راهی پلی‌آف لیگ برتر والیبال لهستان کرد با ۴۷۹ امتیاز در جایگاه ششم قرار گرفت.

مبین نصری دریافت‌کننده قدرتی تیم آلورون زاویرچه نیز که تقریبا همه بازی‌ها روی نیمکت بود تنها سه امتیاز در دور مقدماتی کسب کرد.

2164787

دیدگاه‌ها