کد خبر : 2114926 | 02 فروردين 1404 ساعت 16:59 | 11.7K بازدید | 23 دیدگاه

هفته اول خطرناک VNL برای ایران

شاید هفته اول برای تیم ملی والیبال ایران خوب آغاز نشود.

هفته اول خطرناک VNL برای ایران

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ باید به ترتیب مقابل‌ تیم‌های ملی والیبال برزیل، آمریکا، اسلوونی و اوکراین قرار بگیرد.

با توجه به اینکه ترکیب تیم ملی والیبال ایران و همچنین کادرفنی تیم با تغییرات فراوانی مواجه شده است و همچنین سفر طولانی به ریودوژانیرو برزیل برای هفته اول لیگ ملت‌ها، این احتمال وجود دارد نتایج بسیار خوبی در این هفته کسب نشود.

در این هفته تیم ملی والیبال ایران با چهار رقیب گردن کلفت باید رو در رو شود که هر چهار تیم در رنکینگ فدراسیون جهانی والیبال از ایران بالاتر هستند و این کار را برای شاگردان روبرتو پیاتزا سخت‌تر نیز خواهد کرد.

2127043

بنابراین هواداران والیبال ایران از الان باید کمی توقعات خود را از تیم ملی والیبال ایران در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال پایین بیاورند تا بازیکنان تیم ملی که اکثرا کم‌تجربه نیز هستند با استرس کمتری به مصاف رقبای خود بروند.

با توجه به گفته‌های رئیس فدراسیون والیبال، مسابقات لیگ ملت‌های والیبال برای تیم ملی والیبال ایران از اهمیت کمتری نسبت به قهرمانی جهان برخوردار است و همین موضوع می‌تواند فشار را به طور چشمگیری از روی دوش بازیکنان تیم‌ بسیار کم کند تا آنها با خیالی کاملاً آسوده پای به این رقابت‌ها بگذارند.

دیدگاه‌ها