کد خبر : 2114815 | 01 فروردين 1404 ساعت 19:04 | 6.1K بازدید | 6 دیدگاه

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

ولادمیر آلکنو دوباره صحبت‌های جالبی را انجام داده است.

تعبیر جالب سرمربی سابق ایران از یک برد بزرگ

به گزارش "ورزش سه"، ولادیمیر آلکنو سرمربی تیم والیبال زنیت سن پترزبورگ پیروزی این تیم در اولین دیدار مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی روسیه را ارزیابی کرد.

دیدار این تیم برابر لوکوموتیو نئوسیبرسک با نتیجه ۳ بر ۲ (۲۵ بر ۱۸، ۲۵ بر ۱۶، ۱۹ بر ۲۵، ۲۲ بر ۲۵ و ۱۵ بر ۹) به سود زنیت سن‌‌ پترزبورگ پایان رسید.

ولادمیر آلکنو سرمربی اسبق تیم ملی والیبال ایران درباره‌ این دیدار گفت: "بازی خوبی بود، چنین بازی‌های پیچیده‌ای و به طور کلی پیچیدگی‌ها، آنتی‌بادی تولید می کنند. آنها بعداً برای غلبه بر مشکلات در آینده، به ما کمک می‌کنند. بعد از این مسابقه که به اتمام رسید قطعا تعداد بیشتری از این آنتی بادی‌ها در بازی‌های بعدی خواهیم داشت! در دو ست اول، میزبان اشتباهات بیشتری داشت و ما کمتر، این قانون ورزش است. در بازی برگشت همه چیز امکان پذیر است.

گفتنی است توماس توتولو مربی تیم ملی والیبال دستیار ولادمیر آلکنو در زنیت سن پترزبورگ حضور دارد و مهدی خباز مربی بدنساز تیم باشگاه است.

دیدگاه‌ها