خطر از بیخ گوش کلایندینست گذشت
ستاره آلمان نزدیک بود همه چیز را خراب کند!
تیم کلایندینست با ورودش به زمین، گل تساوی آلمان را برابر ایتالیا به ثمر رساند، اما در یک صحنه، نزدیک بود گل به خودی بزند.

به گزارش "ورزش سه"، پس از نیمه اول تهاجمی نهچندان قوی برابر ایتالیا، یولیان ناگلزمان در بین دو نیمه واکنش نشان داد و از جمله تیم کلایندینست را به بازی آورد. این مهاجم مرکزی از بروسیا مونشنگلادباخ تنها پنج دقیقه نیاز داشت تا با ضربه سر در دقیقه ۴۹، عقبافتادگی ۰-۱ نیمه اول را برای تیم ملی آلمان جبران کند.
کمی پس از آنکه لئون گورتسکا در دقیقه ۷۶ بازی را بهطور کامل به نفع آلمان برگرداند، کلایندینست ناخواسته نزدیک بود گل تساوی مجدد را برای حریف رقم بزند. او در محوطه جریمه خود، باومن را به یک واکنش برجسته مجبور کرد.

چه اتفاقی افتاد؟
در دقیقه ۷۸، روی یک ضربه کرنر ایتالیاییها، این مهاجم قصد داشت توپ را در نزدیکی خط پنجمتری دروازه خود دفع کند. اما این بازیکن ۲۹ ساله به جای دفع صحیح، توپ را با زانوی چپ خود به سمت دروازه خودی منحرف کرد. باومن با واکنشی سریع، توپ را از گوشه نزدیک دفع کرد.
عذرخواهی کلایندینست از باومن
کلایندینست پس از بازی در شبکه ARD این صحنه را چنین توصیف کرد: «واقعاً نزدیک بود. شلوتی (باومن) کاملاً غافلگیر شد، او را ندیدم که میآید. آخرش لازم نبود کاری کنم، اما چون کمی جا خوردم، توپ را به شکلی باورنکردنی منحرف کردم. ولی خب، ما دروازهبان فوقالعادهای داریم.» او از دروازهبانش عذرخواهی کرد: «آره، یک معذرتخواهی دیگر به اولی!»

ناگلزمان نیز هنگام این نزدیک به گل به خودی لحظهای شوکه شد، اما این مربی ۳۷ ساله از دروازهبان مطمئن تیمش تمجید کرد: «این خیلی سخت بود. فکر کنم او هم دیر توپ را دید، اما به شکلی فوقالعاده آن را مهار کرد. با این کار، پیروزی را برای ما نگه داشت.»