کد خبر : 2114715 | 01 فروردين 1404 ساعت 08:14 | 8.3K بازدید | 20 دیدگاه

دشان: هیچ شکی‌ در آمادگی جسمانی امباپه ندارم

دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه، با وجود شکست مقابل کرواسی به تمجید از شرایط کیلیان امباپه پرداخت.

دشان: هیچ شکی‌ در آمادگی جسمانی امباپه ندارم

به گزارش "ورزش سه"، فرانسه در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا با ارائه یک نمایش نه چندان خوب با نتیجه ۲-۰ مغلوب کرواسی شد و حالا شاگردان دیدیه دشان کار بسیار سختی برای صعود به مرحله نیمه نهایی در دیدار برگشت خواهند داشت.

دشان در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت: "فکر می‌کنم انگیزه خوبی داشتیم اما خیلی سریع مرتکب اشتباهات فنی بیش از حد و بی‌دقتی‌های زیاد شدیم. آنها در خلق موقعیت گل بسیار توانمند بودند و به سخت‌ترین شکل ممکن مجازات شدیم.

در نیمه اول چیزی نبود که باعث خوشحالی من شود، اما خوشبختانه مایک مانیان توانست پنالتی حریف را مهار کند. در نیمه دوم با کنترل بسیار بهتر اوضاع را تغییر دادیم."

2163949

آیا اشتباهات فنی ناشی از مشکل فیزیکی بازیکنان بود؟

از نظر انگیزه کاملا آماده بودیم اما کمی بیش از حد بی‌حس بازی کردیم. لغزش‌هایی نیز وجود داشت و کیفیت بالای حریف باعث شد مجازات شویم.

می‌توانستم تعویض های دیگر در بین دو نیمه انجام دهم. با وجود خستگی زیاد اما همه از نظر بدنی آماده این بازی بودند.

آیا به این امید دارید که همانند تقابل با اکراین در سال ۲۰۱۳ موفق به جبران در بازی برگشت شوید؟

این تصویر خوبی است. ما بازی اول را باختیم اما تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا در بازی برگشت جبران کنیم.

بازگشت دوباره کیلیان امباپه 

او را بسیار سر حال و آماده دیدم. تلاش زیادی کرد و هیچ شکی در آمادگی جسمانی بالای او ندارم.

دیدگاه‌ها