گل سردار به موقع بود؛
آزمون علیه نیمه جنجالی ایران- امارات
ستاره خط حمله تیم ملی ایران چهارمین گلش در مرحله مقدماتی جام جهانی را مقابل امارات به ثمر رساند.

به گزارش "ورزش سه"، تمام اخبار نیمه اول مسابقه تیمهای ملی ایران و امارات حول خاموش شدن یکی از چهار دکل ورزشگاه آزادی بود تا اینکه سردار آزمون در وقتهای تلف شدهی طولانی مدت، توانست گلزنی کند تا شاگردان امیر قلعهنویی حواشی را کنار بزنند و برنده به رختکن بروند.
سردار آزمون که در آخرین مسابقه تیم ملی ایران در فیفادی قبلی مقابل قرقیزستان فوقالعاده ظاهر شده و یک گل به ثمر رسانده و یک پاس گل داده بود، امشب هم با وجود از دست دادن دو موقعیت جدی در نیمه نخست، در دقیقه 27+45 یک گل مهم به ثمر رساند و قفل دروازه خالد عیسی را باز کرد.
این ستاره ایرانی در آخرین لحظات نیمه نخست طولانی مدت ایران- امارات، ارسال زیبای سامان قدوس از جناح راست را با ضربه سر تبدیل به گل کرد تا روند درخشان خود در رقابتهای باشگاهی و ملی را ادامه بدهد.
آزمون که در دیدار رفت مقابل امارات حضور تعویضی از دقیقه 57 داشت ولی در مسابقه دور گروهی جام ملتهای آسیا دو پاس گل برای دبل مهدی طارمی برابر همین تیم داده بود، امشب توانست دروازه خالد عیسی را باز کند و شاگردان قلعهنویی را برنده به استقبال نیمه دوم بفرستد.
سردار پیش از این در مسابقات مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی 2026 سه گل به ثمر رسانده و یک پاس گل داده بود که امشب هم توانست چهارمین گلش در این رقابتها را برابر امارات بزند.