کد خبر : 2114608 | 30 اسفند 1403 ساعت 19:11 | 3.7K بازدید | 1 دیدگاه

قهرمانی پدبال ایران در تورنمنت بین‌المللی قطر

ملی پوشان پدبال ایران توانستند قهرمانی مسابقات قطر را کسب کنند.

قهرمانی پدبال ایران در تورنمنت بین‌المللی قطر

به گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های بین‌المللی پدبال به میزبانی کشور قطر و در دو گروه A و B با حضور ۱۶ تیم برگزار گردید که ملی‌پوشان ایران با درخشش در این مسابقات با دو تیم شرکت کننده، توانستند با حذف رقبا به فینال مسابقات راه یافته و فینال تمام ایرانی را برگزار کنند. در پایان تیم متشکل از علی حاج حسینی و سینا پاکدامن با غلبه بر اشکان فیضی و علیرضا اکبری به عنوان قهرمان این رقابت‌ها شناخته شدند.

این رقابت‌ها که برای سومین سال در کشور قطر برگزار می‌گردد از دیدگاه انجمن جهانی پدبال از جایگاه معتبری برخوردار است و ملی‌پوشان ایرانی با غلبه بر حریفان قطری مورد تمجید مسئولین ورزش قطر قرار گرفته و در پایان جوایزی به ایشان اهدا گردید.

لازم به ذکر است پژمان منتظری که این روزها در کشور قطر مشغول گذراندن دوره‌های مربیگری می‌باشد و رشته پدبال را به صورت جدی پیگیری می‌کند به عنوان یکی از بازیکنان ایران در این رقابت‌ها حضور یافت.

2163662

دیدگاه‌ها