کد خبر : 2114482 | 30 اسفند 1403 ساعت 06:35 | 5.9K بازدید | 7 دیدگاه

ایمانه خلیف: ترامپ از تو نمی‌ترسم!

ایمانه خلیف، بوکسور الجزایری و دارنده مدال طلای المپیک 2024 پاریس، در پی اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، وارد یک چالش جدی شد.

ایمانه خلیف: ترامپ از تو نمی‌ترسم!

به گزارش "ورزش سه"، ترامپ ماه گذشته با امضای یک فرمان اجرایی، ورزشکاران تراجنسیتی را از شرکت در مسابقات ورزشی زنان در آمریکا منع کرد و در سخنرانی خود پس از امضای این فرمان، ایمانه خلیف را "بوکسور مرد" خطاب کرد. اما ایمانه خلیف با قاطعیت اعلام کرد که قصد دارد در المپیک 2028 لس‌آنجلس از عنوان قهرمانی خود دفاع کند و بار دیگر در خاک آمریکا مدال طلا را به دست آورد.

ایمانه خلیف در مصاحبه با شبکه آی‌تی‌وی گفت: "من یک پاسخ روشن به شما می‌دهم: من تراجنسیتی نیستم. این تصمیم برای من اهمیتی ندارد، من را نمی‌ترساند و به من مربوط نمی‌شود."

حمایت از ایمانه خلیف و تلاش برای حضور در المپیک 2028

روز دوشنبه، هیئت اجرایی کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) پیشنهاد داد که رشته بوکس در المپیک 2028 لس‌آنجلس حفظ شود. این خبر، امیدواری ایمانه خلیف را برای دفاع از عنوان قهرمانی خود در کالیفرنیا افزایش داد. او در این خصوص گفت: "من با تمام توان از مدال طلای دوم خود در آمریکا دفاع خواهم کرد. اگر در گذشته با نیمی از توان خود تمرین می‌کردم، اکنون با انگیزه و اراده بیشتری تلاش خواهم کرد."

فدراسیون بین‌المللی بوکس (IBA) در سال 2023 ایمانه خلیف را به دلیل آنچه "مسائل جنسیتی" خواند، از شرکت در مسابقات جهانی منع کرد. این تصمیم پس از انجام آزمایش‌هایی اتخاذ شد اما فدراسیون بین‌المللی بوکس به دلیل مشکلات مدیریتی، اعتبار المپیکی خود را از دست داد و کمیته بین‌المللی المپیک به ایمانه خلیف اجازه داد در المپیک پاریس شرکت کند.

کمیته بین‌المللی المپیک به شدت از ایمانه خلیف حمایت کرد و پس از انتقادات شدید، اعلام کرد که او یک زن کاملاً واجد شرایط است و حق دارد در مسابقات زنان شرکت کند.

2163370

ماه گذشته، یک سازمان رقیب به نام فدراسیون جهانی بوکس (WBA) به عنوان نهاد جدید اداره‌کننده بوکس، به طور موقت به رسمیت شناخته شد. این پیشنهاد هنوز باید در جلسه کمیته بین‌المللی المپیک در یونان به تصویب نهایی برسد. توماس باخ، رئیس فعلی کمیته بین‌المللی المپیک که دوره ریاستش رو به پایان است، اطمینان خود را از تصویب این پیشنهاد در جلسه یونان اعلام کرد.

ایمانه خلیف در این خصوص گفت: "اکنون می‌توانم بگویم که فدراسیون بین‌المللی بوکس برای من به تاریخ پیوسته است. همانطور که در الجزایر می‌گوییم، کسی که چیزی برای پنهان کردن ندارد، نمی‌ترسد. امیدوارم رئیس بعدی کمیته بین‌المللی المپیک روحیه واقعی ورزشکاری داشته باشد، به اصول المپیک پایبند باشد و ارزش‌های بازی جوانمردانه را حفظ کند."

دیدگاه‌ها