کد خبر : 2114435 | 29 اسفند 1403 ساعت 19:47 | 13.3K بازدید | 37 دیدگاه

قربانی: تیم ملی امارات برزیلی است

محمد قربانی می‌گوید تیم ملی ایران به دنبال کسب پیروزی مقابل امارات خواهد بود.

قربانی: تیم ملی امارات برزیلی است

به گزارش “ورزش سه”، محمد قربانی هافبک تیم ملی ایران در حاشیه آخرین تمرین برای دیدار با امارات، با خبرنگاران گفتگو کرد و در ابتدا اظهار داشت: در مورد شرایط اردو باید بگویم وضعیت خوبی داریم. تمرینات منظمی انجام دادیم و بازیکنان هم به اردو اضافه شدند و برای بازی با امارات آماده می‌شویم.

او در پاسخ به این سوال که آیا ایران می‌تواند امتیازات باقی مانده را تمام و کمال کسب کند؟ عنوان کرد: ما تمام تلاشمان را می‌کنیم که خواسته کادرفنی را انجام بدهیم. همه بازیکنان می‌خواهند این روند را ادامه بدهند. بازی سختی است و امارات هم جزء تیم‌های خوب آسیا است.

هافبک تیم الوحده در مورد حضور بازیکنان خارجی در تیم ملی امارات توضیح داد: قطعا الان امارات تیمش عوض شده و بازیکنان برزیلی و خارجی زیادی اضافه شدند و کیفیت بالایی دارند. ما ایران هستیم و می‌خواهیم بازی را ببریم.

قربانی با اشاره به برگزاری بازی در ورزشگاه آزادی گفت: ایران همیشه یار دوازدهم داشته و آن هم هواداران بودند. از آنها درخواست می‌کنیم به ورزشگاه بیایند و روز اول سال همراه ما باشند. ما هم تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا یک عیدی خوب به مردم بدهیم.

دیدگاه‌ها