کد خبر : 2113972 | 27 اسفند 1403 ساعت 09:25 | 3K بازدید | 7 دیدگاه

نیمه‌نهایی والیبال ایران و ستاره‌هایی که از دست داد

ستاره‌های طبیعت اسلامشهر ناکامان بزرگ لیگ لقب گرفتند.

نیمه‌نهایی والیبال ایران و ستاره‌هایی که از دست داد

به گزارش "ورزش سه"، تیم والیبال طبیعت اسلامشهر که یکی از مدعیان لیگ برتر والیبال ایران محسوب می‌شد، امشب با شکست دوم خود مقابل چادرملو اردکان از رسیدن به نیمه‌نهایی بازماند.

آنها با داشتن محمدطاهر وادی، حمزه زرینی، یونس قلیچ‌نیازی، محمد فلاح، آرمان صالحی، محراب ملکی و رادین احمدی نتوانستند حتی به نیمه‌نهایی برسند تا ستاره‌های تیم طبیعت که چند نفر از آنها در دور مقدماتی جزء بهترین‌های لیگ بودند، خیلی زود با لیگ برتر والیبال ایران خداحافظی کنند.

طبیعت اسلامشهر در فصل قبل نیز در مرحله پلی‌آف لیگ برتر والیبال ایران مقابل شهرداری ارومیه حذف شد تا دوباره حسرت رسیدن به مرحله نیمه‌نهایی را بخورند. باید دید پس از دومین فصل ناکامی در لیگ، مدیران طبیعت اسلامشهر برای فصل آینده نیز تیم‌داری خواهند کرد یا خیر.

دیدگاه‌ها