کد خبر : 2113822 | 26 اسفند 1403 ساعت 19:34 | 19.2K بازدید | 14 دیدگاه

سورپرایز آخر سال بوژو برای استقلالی‌ها

سرمربی تیم فوتبال استقلال تغییر جالبی در ترکیب این تیم مقابل ذوب آهن لحاظ کرده است.

سورپرایز آخر سال بوژو برای استقلالی‌ها

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال استقلال در حالی به مصاف ذوب آهن رفته که این، آخرین بازی دو تیم در سال 1403 است. شرایط نزدیک به هم دو تیم در جدول رده‌بندی باعث شده این بازی آخر سال حساسیت خاص خودش را داشته باشد.

ترکیب استقلال برای این بازی در حالی اعلام شد که روزبه چشمی طبق انتظار یکی از نفرات اصلی بود منتها درباره او این انتظار میرفت که مثل قبل به عنوان هافبک دفاعی به میدان برود اما با شروع مسابقه مشخص شد، میودراگ بوژوویچ از او در قلب خط دفاع تیمش استفاده کرده است.

روزبه در کنار ایمان سلیمی و رافائل سیلوا دفاع میانی استقلال را تشکیل داده‌اند و به همراه صالح حردانی و ابوالفضل جلالی در جناحین راست و چپ، عناصر خط دفاع آبی‌ها را تشکیل می‌دهند. بر این اساس رامین رضاییان نیز جانشین مهران احمدی شده است.

2162191

تغییر پست روزبه چشمی در این مسابقه تصمیمی است که با نظر بوژوویچ انجام شده و به واسط این تغییر، چیدمان برخی دیگر از نفرات استقلال هم دستخوش تغییراتی شد.

عکاس: وحید مومن زاده

دیدگاه‌ها