کد خبر : 2113670 | 26 اسفند 1403 ساعت 00:03 | 68K بازدید | 502 دیدگاه

انتشار استوری و اشاره به سه پیروزی در 58 روز

کنایه تند دانشگر به پرسپولیس با بهانه سال نو

محمد دانشگر با انتشار یک استوری، کنایه تند و تیزی به پرسپولیس زده است.

کنایه تند دانشگر به پرسپولیس با بهانه سال نو

به گزارش "ورزش سه"، رقابت بین پرسپولیس و سپاهان در هفته‌های اخیر تنها به جدول لیگ برتر و نتایج درون زمین محدود نشده، بلکه دو تیم در فضای مجازی و مصاحبه‌های بازیکنان نیز چالش‌های بسیاری با یکدیگر داشته‌اند. این جدال‌ها از دو هفته پیش و مردود شدن گل رضا شکاری، بازیکن سپاهان مقابل استقلال خوزستان آغاز شد. در همان هفته، پنالتی اعلام شده برای چادرملو نیز در دیدار با پرسپولیس مردود اعلام شد. در شرایطی که سپاهان با استقلال خوزستان مساوی کرد و دو امتیاز حساس را از دست داد، پرسپولیس با یک گل برابر چادرملو پیروز شد و سه امتیاز ارزشمند به دست آورد.

در هفته اخیر لیگ برتر نیز اعتراض‌های سپاهان ادامه پیدا کرد. صحنه پنالتی اعلام‌شده برای نساجی در دیدار مقابل این تیم، اعتراض شدید کادر فنی و بازیکنان زردپوش را درپی داشت. این دیدار در نهایت با تساوی ۱-۱ به پایان رسید و باعث شد سپاهان دو امتیاز دیگر را نیز از دست بدهد. در همین هفته، پرسپولیس با دو گل ملوان را شکست داد و به صدر جدول صعود کرد. البته این صدرنشینی با دو بازی بیشتر نسبت به تراکتور به دست آمده و در صورت پیروزی تبریزی‌ها در بازی‌های معوقه، صدر جدول می‌تواند بار دیگر تغییر کند.

با این حال، تنش‌ها بعد از بازی سپاهان و نساجی شدت بیشتری گرفت. محمد دانشگر، مدافع سپاهان، در مصاحبه‌ای جنجالی مدعی شد که قهرمانی در فوتبال ایران «سهمیه‌بندی شده است» و به همین دلیل اجازه نخواهند داد سپاهان به قهرمانی دست یابد. او گفت که سه سال در استقلال و سه سال در سپاهان بازی کرده و در این مدت به یک روند مشخص در داوری‌ها عادت کرده است. دانشگر مدعی شد که هرگاه سپاهان وارد کورس قهرمانی می‌شود، شرایط داوری به ضرر این تیم تغییر می‌کند و این موضوع هر سال در مقطعی خاص تکرار می‌شود.

اظهارات جنجالی دانشگر باعث شد که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال او را احضار کند. اما این مدافع جنجالی، نه‌تنها از موضع خود عقب‌نشینی نکرد، بلکه با انتشار یک استوری در فضای مجازی، دوباره کنایه‌هایش را به پرسپولیس ادامه داد. او در استوری خود با لبخند به دوربین نگاه کرده و نوشته است: «۳ بار، ۵۸ روز، ۲ جام. عیدتون مبارک!» اشاره او به سه برد پیاپی سپاهان مقابل پرسپولیس در دو ماه اخیر است؛ ابتدا برد ۲-۱ در لیگ برتر، سپس پیروزی ۱-۰ در سوپرجام و در نهایت برتری ۳-۲ در جام حذفی.

2161940

این استوری نشان می‌دهد که رقابت و جنگ روانی بین پرسپولیس و سپاهان همچنان ادامه دارد و بازیکنان سپاهان قصد ندارند کنایه‌های خود را متوقف کنند. فضای این رقابت دیگر فقط به نتایج درون زمین محدود نیست، بلکه در میکسد‌زون‌ها، فضای مجازی و حتی جلسات کمیته انضباطی نیز ادامه دارد. حالا باید دید که این جدال‌ها تا پایان فصل چه تأثیری بر رقابت قهرمانی خواهد داشت و آیا پرسپولیس و سپاهان در هفته‌های آینده دوباره به چالش‌های تازه‌ای برمی‌خورند یا خیر.

دیدگاه‌ها