کد خبر : 2113669 | 25 اسفند 1403 ساعت 23:51 | 35.7K بازدید | 119 دیدگاه

ستاره‌های رئال نای راه رفتن ندارند: از نفس افتاده!

تعدادی از بازیکنان رئال مادرید پس از دیدار مقابل ویارئال از خستگی روی زمین نشستند و تا دقایقی نتوانستند به رختکن بروند.

ستاره‌های رئال نای راه رفتن ندارند: از نفس افتاده!

به گزارش "ورزش سه"، هیچ چیز مانند قرار دادن چالش‌ها پیش روی رئال مادرید نیست. روان‌شناسی و فشار ناشی از کمبود ساعات استراحت باعث شد بازیکنان این تیم بازی مقابل ویارئال را مانند یک فینال ببینند.

آن‌ها تمام تلاش خود را به کار گرفتند، گویی در پایان بازی، جام لیگ قهرمانان اروپا منتظرشان بود. اگر مقابل بتیس یا رایو وایه‌کانو با آرامش و بی‌تحرک بازی کردند، در برابر زیردریایی زرد هیچ بازیکنی نبود که با گرفتگی عضلات یا خستگی شدید بازی را به پایان نرساند. اما این سه امتیاز بار دیگر جان تازه‌ای به مادرید در این فصل از لالیگا بخشید.

2161938

اما این سه امتیاز به سخت‌ترین شکل ممکن به دست آمد. سفیدپوشان در بسیاری از دقایق توان کافی برای دویدن نداشتند و خستگی بر آن‌ها غالب شده بود. با این حال توانستند با تلاش بسیار، سه امتیاز را حفظ کنند و بازی را با موفقیت به پایان برسانند. همانطور که کارلو آنچلوتی پس از بازی گفت: «این بازی بسیار برای ما خاص بود.»

رئال پیش از این بازی دو بار درخواست تغییر زمان را داده بود اما لالیگا با این درخواست‌ها مخالفت کرده بود. آنها کمتر از ۷۲ ساعت قبل در لیگ قهرمانان ۱۲۰ دقیقه برابر اتلتیکومادرید جنگیده بودند و یک بازی با ویارئال بدون استراحت کافی می‌توانست برای آنها گران تمام شود. بازیکنان با نمایشی عالی این برد را به دست آوردند اما پس از پایان بازی با ویارئال دیگر توانی برای ایستادن نداشتند. پس از سوت داور، جود بلینگام، ادواردو کاماوینگا، فران گارسیا و اورلین شوامنی روی زمین افتادند و کیلیان امباپه برای لحظاتی دستانش را روی زانویش قرار داده بود و از خستگی نمی‌توانست به رختکن برود.

2161939

با این وجود، بالاخره، پس از یک ماراتن دو ماهه با دو بازی در هفته و همچنین دو بازی در ۶۶ ساعت اخیر، اکنون زمان آن رسیده که بنشینند و بازی اتلتیکومادرید مقابل بارسلونا را تماشا کنند.

دیدگاه‌ها