کد خبر : 2113546 | 25 اسفند 1403 ساعت 13:49 | 40.6K بازدید | 32 دیدگاه

ادامه یکه‌تازی آویسپا در ژاپن؛

شهاب زاهدی در ژاپن 6 نشان داد!

آویسپا با نمایش موثر ستاره ایرانی خود موفق به کسب پیروزی مقابل توکیو شد.

شهاب زاهدی در ژاپن 6 نشان داد!

به گزارش "ورزش سه"، شهاب زاهدی که در نخستین سال حضورش در جی لیگ ژاپن درخشید و توانست در فصل 2024 بهترین گلزن باشگاه آویسپا فوکوئوکا شود و 11 گل به ثمر رساند و دو پاس گل بدهد، امروز هم توانست دروازه توکیو را در هفته ششم لیگ بزند، اما با بدشانسی مواجه شد.

ویدئو: 370851

تیم فوتبال آویسپا فوکوئوکا در حالی که مثل مسابقه قبل شهاب زاهدی را در ترکیب و خط حمله داشت، از ساعت 08:30 امروز (به وقت ایران) در ورزشگاه بست دنکی به مصاف توکیو رده دهمی رفت.

شهاب زاهدی که هفته گذشته یکی از بهترین‌های آویسپا فوکوئوکا در جریان پیروزی مقابل کیوتو بود و نمایش خوبی داشت، امروز هم با انگیزه و دوندگی زیاد برابر تیم توکیو ظاهر شد و در نبردهای هوایی و دوئل‌های تن به تن برتری کامل داشت، اما با وجود زدن نخستین گل فصل و شادی پس از آن، وی‌ای‌آر آفساید او را اعلام کرد.

مهاجم ایرانی آویسپا فوکوئوکا که سعی داشت امروز نخستین گل فصلش در جی لیگ را به ثمر رساند، در دقیقه 32 دروازه توکیو را باز کرد که گل او مردود شد تا بازی با نتیجه صفر- صفر دنبال شود.

آویسپا فوکوئوکا که حملات زیادی در این مسابقه به وجود آورد، بالاخره در وقت‌های اضافه گل برتری را زد و به پیروزی یک بر صفر مقابل کیوتو رسید تا 9 امتیازی شود و در جایگاه ششم جدول جی لیگ ژاپن قرار بگیرد.

زاهدی که پنجمین بازی فصل خود در ششمین مسابقه جی لیگ را برای آویسپا فوکوئوکا مقابل توکیو انجام می‌داد، باید منتظر دیدار هفته آینده برابر ماچیدا و درخشش دوباره در جدال با این تیم بماند.

دیدگاه‌ها