کد خبر : 2113516 | 25 اسفند 1403 ساعت 11:49 | 5.4K بازدید | 14 دیدگاه

با جوانان هم می‌توانیم قهرمان آسیا شویم

دفاع علیرضا دبیر از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی

رئیس فدراسیون کشتی گفت: اعزام تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی به رقابت‌های قهرمانی بزرگسالان آسیا در اردن بر اساس چرخه انتخابی تیم ملی است.

دفاع علیرضا دبیر از چرخه انتخابی تیم ملی کشتی

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا دبیر رئیس فدارسیون کشتی در فاصله چند روز مانده تا اعزام تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی به مسابقات قهرمانی آسیا عنوان کرد: اولین موضوعی که همیشه به آن تأکید داشتیم و مهمترین هدف و اولویت ما محسوب می‌شود، موفقیت در بازی‌های المپیک و رقابت‌های جهانی است. به رقابت‌های کشتی قهرمانی آسیا به مانند یک تورنمنت تدارکاتی نگاه می‌کنیم که در آن به مانند سایر اعزام‌ها، جوانگرایی و آینده‌نگری مدنظر است.

دبیر در مورد ترکیب تیم ملی کشتی آزاد در اردن گفت: برای اولین بار در تاریخ، تیم ما از نفرات جوان تشکیل شده و اعزام این تیم 2 نکته هم را در بر دارد، یک اینکه تمامی نفرات بر اساس چرخه انتخاب شده اند و دوم اینکه سرشاخ شدن کشتی‌گیران جوان با حریفان بزرگسال و مطرح می‌تواند محک خوبی برای آن‌ها باشد.

رئیس فدراسیون در مورد ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی در قهرمانی آسیا اظهار داشت: نوع برنامه‌ها و دیدگاه‌ها در کشتی فرنگی با توجه به مختصات و شرایطی که وجود، دارد متفاوت از کشتی آزاد است، اما برای این مسابقات نیز تمامی نفرات بر اساس چرخه انتخاب شدند، ضمن اینکه 50 درصد این تیم از کشتی‌گیران جوان آینده‌دار تشکیل شده است.
دبیر افزود: البته با توجه به اینکه کسب رنکینگ در این مسابقات می‌تواند شرایط جدول را برای نفرات اصلی و عنوان دار ما در رقابت‌های جهانی آسان کند، کشتی‌گیرانی که ملی پوش شدن آن‌ها قطعی شده یا شانس بالایی برای آن دارند نیز، با توجه به چرخه به این مسابقات اعزام می‌شوند.

رئیس فدراسیون در پایان اضافه کرد: اگر می‌خواهیم کشتی ایران در سکوی نخست جهان بایستد، باید هزینه آن را در مسابقات آسیایی بدهیم. البته اعتقاد داریم که پتانسیل کشتی ایران آنقدر بالا هست که بتوانیم با جوانان نیز عنوان قهرمانی را به دست آوریم.

دیدگاه‌ها