دروازهبان پرسپولیس هم به تیم ملی دعوت شد
آلکسیس گندوز برای فیفادی مارس به تیم ملی الجزایر دعوت شده است.

به گزارش "ورزش سه"، الکسیس گندوز، دروازهبان پرسپولیس، پس از پیوستن به این تیم، اولین بازی ملی خود برای تیم ملی الجزایر را تجربه کرد و حالا به دلیل عملکرد درخشان خود در لیگ ایران، برای فیفادی ماه مارس نیز دوباره به تیم ملی فراخوانده شده است. گندوز که در این فصل لیگ ایران نمایشهای خوبی داشته، با ده کلین شیت در لیگ ایران، تبدیل به یکی از ارکان دفاعی مهم تیم پرسپولیس شده است.
تیم ملی الجزایر در تاریخهای یکم و پنجم فروردین در دیدارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف بوتسوانا و موزامبیک خواهد رفت و گندوز به عنوان یکی از دروازهبانهای اصلی الجزایر احتمالا به میدان خواهد رفت.
گندوز امشب در بازی مقابل ملوان نیز دهمین کلین شیت فصل خود را ثبت کرد، عملکردی که نشان از تواناییهای بالای او در دروازه تیم پرسپولیس دارد. این دروازهبان باتجربه با بازیهای درخشان خود نه تنها اعتماد کادرفنی پرسپولیس، بلکه نگاه مربیان تیم ملی الجزایر را نیز جلب کرده است. حالا این بازیکن با روحیهای بالا و آمادگی کامل، در رقابتهای بینالمللی نیز در تلاش است تا نشان دهد دعوت او به تیم ملی بیدلیل نبوده است.