کد خبر : 2113389 | 24 اسفند 1403 ساعت 19:07 | 18.7K بازدید | 19 دیدگاه

پوستکوگلو:

با قهرمانی در لیگ اروپا به سی‌ال برمیگردیم

آنگه پوستکوگلو، سرمربی تاتنهام، مدعی شد هدف اول آنها در فصل جاری قهرمانی در لیگ اروپا و بازگشت به لیگ قهرمانان است.

با قهرمانی در لیگ اروپا به سی‌ال برمیگردیم

به گزارش "ورزش سه"، تاتنهام در هفته بیست‌ونهم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس میهمان فولام خواهد بود و شاگردان آنگه پوستکوگلو بعد از پیروزی شیرین مقابل آلکمار در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ اروپا، با روحیه‌ای مضاعف به دنبال تداوم روند خوب خود هستند.

آنگه پوستکوگلو در کنفرانس خبری قبل از بازی گفت: "شرایط تیم باتوجه به پیروزی در بازی شب گذشته بسیار خوب است و می‌خواهیم این روند را در لیگ برتر نیز ادامه دهیم. خوشبختانه هیچ یک از بازیکنان ما در دیدار شب گذشته دچار مصدومیت نشدند. همچنین رگیلون و تیمو ورنر به همراه رودریگو بنتانکور نیز در دسترس هستند."

دعوت نشدن جیمز مدیسون و اسپنس به تیم ملی انگلیس
من در جریان این موضوعات نیستم. خودم هم وقتی افراد دیگر انتخاب‌هایم را زیر سوال می‌برند بسیار ناراحت میشوم. چرا که هر مربی تفکرات خاص خود را دارد.

مدیسون یک فصل چالش برانگیز داشته و کیفیت خود را در هفته‌های اخیر به خوبی ثابت کرده است. به ویژه آنکه نتوانستیم در هفته‌های اخیر به او استراحت بدهیم. دیشب حس کردم که مدیسون یک کاتالیزور واقعی برای ما در خط حمله به حساب می‌آید.

همچنین اسپنس نیز فوق‌العاده بوده است. هیچ شکی ندارم که اگر این دو نفر به عملکردشان ادامه دهند توماس توخل آنها را به اردوهای بعدی تیم ملی انگلیس دعوت خواهد کرد.

درخشس ویلسون اودوبرت در برابر آلکمار 
مردم تا دیروز نگاهی اجمالی به ویلسون داشتند اما او سال سختی را پشت‌سر گذاشت و بازیکن جوانی است که به یک باشگاه بزرگ آمده است.

من بسیار هیجان‌زده بودم که او را جذب کنیم چرا که می‌دانستم بازیکن با استعدادی است. او برای بازگشت سخت کار کرده و دیشب نیز فوق‌العاده عمل‌کرد. همه بازیکنان برای قهرمانی در لیگ اروپا متحد هستند و دوست دارند بار دیگر به لیگ قهرمانان اروپا برگردیم.

دیدگاه‌ها