کد خبر : 2113150 | 23 اسفند 1403 ساعت 18:48 | 1.9K بازدید | 4 دیدگاه

محافظت‌کار: فقط به فوتبال فکر می‌کنیم، نه حواشی

مربی تیم فوتبال آلومینیوم شرایط دیدار با فولاد خوزستان را سخت توصیف کرد.

محافظت‌کار: فقط به فوتبال فکر می‌کنیم، نه حواشی

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه دیدارهای هفته بیست‌وسوم لیگ برتر، قرار است تیم‌های فولاد و آلومینیوم اراک به مصاف هم روند. مجید محافظت‌کار، مربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک در نشست خبری پیش از این دیدار گفت: «بازی با فولاد بسیار سخت است. فولاد تیم‌ خوبی است و مربی پرافتخار دارد که تاثیرات حضور آقای گل‌محمدی هم در شکل فوتبال و هم در نتایج تیم فولاد مشهود است. باید به تیم فولاد به خاطر داشتن چنين مربی تبریک گفت.»

او درباره این بازی ادامه داد: «بازیکنان ما هم به این موضوع آگاه هستند و می‌دانند با چه تیم بازی دارند و آقای حسینی نکات لازم را متذکر شدند. »

محافظت در ادامه گفت: «در داخل کشور شرایط و امکانات محدودی داریم. واقعیت این است مربیانی که دنبال بهانه هستند بهانه زیاد پیدا می‌شود ولی یک‌سری مربی ها دنبال دلیل هستند حتی یک دلیل برای اینکه ادامه بدهند و کار کنند و در این شرايط خاص اقتصادی که مردم درگیر آن هستند چه دلیلی بالاتر از اینکه دل یک شهر را شاد کنید.»

ویدئو: 370683

او صحبتش را اینطور ادامه داد: «پرداختن به چنين مسائلی فقط اتلاف وقت است و همه ما می‌دانیم فوتبال مشکلات زیر ساختی زیادی دارد. با بهانه‌گیری این مشکلات درست نمی‌شود بلکه هزینه ها و اعتبارات مديريتي این مسائل را درست می‌کند‌. تفکر مربی ما این است که با کمترین امکانات حداکثر بهره را ببریم.»

مربی آلومینیوم درباره آخرین وضعیت بازیکنان این تیم توضیح داد: «دو بازیکن داریم که آسیب دیدگی جزئی داشتند و منتظریم تیم پزشکی نظرشان را در مورد حضور و یا عدم حضور آنها اعلام کنند.»

2161087

دیدگاه‌ها