حذف سانفرچه هیروشیما از لیگ قهرمانان آسیا 2
تاریخسازی نماینده سنگاپور: 6 تا خوردند، صعود کردند
لاینسیتی سیلرز سنگاپور با متوقف کردن سانفرچه هیروشیما از ژاپن دست به کاری بزرگ زد و برای اولین بار به نیمهنهایی لیگ قهرمانان آسیا رسید.

به گزارش "ورزش سه"، مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا 2 با اتفاقی عجیب و تاریخی همراه شد. لاینسیتی سیلرز از سنگاپور امروز در خانه خود میزبان سانفرچه هیروشیما بود. درحالیکه تیم سنگاپوری با گل تای در دقیقه 20 از حریف ژاپنی پیش افتاده بود در دقیقه 35 دروازهاش توسط ناکاجیما باز شد. اما در دقیقه 51 اخراج ریو ژرمن باعث شد کار هیروشیما گره بخورد و بازی در نهایت با تساوی 1-1 به پایان رسید.
با این نتیجه لاینسیتی در کمال ناباوری موفق شد سانفرچه هیروشیما را حذف کرده و به فینال برسد. این در حالی است که آنها هفته گذشته در ژاپن مقابل سانفرچه تحقیر شده و بازی را 6-1 باخته بودند. اگر آن نتیجه پابرجا میماند امروز هیروشیما به نیمهنهایی صعود کرده بود ولی اعتراض سنگاپوریها با استفاده تیم ژاپنی از یک بازیکن غیرمجاز ایافسی حق را با سنگاپوریها داد و نتیجه بازی 3-0 به سود لاینسیتی اعلام شد.
به این ترتیب امروز بعد از انجام بازی برگشت تیم سنگاپوری موفق شد سانفرچه هیروشیما را 4-1 شکست داده و راهی نیمهنهایی شود.


والری ژرمن فرانسوی بازیکنی بود که باعث شد نتیجه بازی رفت دو تیم به جای پیروزی 6-1 هیروشیما به برد 3-1 لاینسیتی سنگاپور تبدیل شود. او در دقیقه 69 به عنوان بازیکن تعویضی راهی زمین شد ولی کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد او مجاز به بازی در این مسابقه نبوده است.
جالب اینکه لاینسیتی سومین تیم سنگاپوری است که به نیمهنهایی رقابتهای باشگاهی آسیا راه پیدا میکند. هوم یونایتد در اولین دوره ایافسی کاپ در سال 2004 به همراه گیلانگ یونایتد در نیمهنهایی این رقابتها حضور داشتند.