کد خبر : 2112892 | 22 اسفند 1403 ساعت 14:02 | 35.5K بازدید | 76 دیدگاه

وین رونی:

حذف لیورپول تقصیر فن‌دایک بود

وین رونی، ستاره سابق منچستریونایتد، معتقد است که عملکرد ضعیف ویرژیل فن‌دایک باعث گل خوردن لیورپول شد.

حذف لیورپول تقصیر فن‌دایک بود

به گزارش "ورزش سه"، لیورپول نتوانست از برد ۰-۱ هفته گذشته در پاریس دفاع کند و در بازی بازگشت در آنفیلد پس از ۱۲ دقیقه از پاری سن ژرمن عقب افتاد و در نهایت در ضربات پنالتی از این تیم شکست خورد تا از صعود به مرحله یک چهارم نهایی بازمانده باشد.

دمبله این حرکت را برای تیم مهمان آغاز کرد، توپ را رو به بیرون به بردلی بارکولا فرستاد و سپس برای دریافت پاس برگشتی وارد محوطه جریمه شد. با وجود این که دومینیک سوبوسلای و ابراهیما کوناته در کنار او بودند و آلیسون بکر هم از دروازه به سمت توپ حمله‌ور شده بود، این بازیکن فرانسوی توانست توپ را از خط عبور دهد و بیست و نهمین گل فصلش را به ثمر برساند.

این گل برای تیم مهمان سرنوشت‌ساز بود چون لیورپول در ضربات پنالتی حذف شد و جان لوئیجی دوناروما قهرمان تیم مهمان شد که عملکردی خیره کننده در این ضربات داشت و با مهار دو پنالتی کمک بزرگی به صعود تیمش کرد.

2160575

وین رونی در گفتگو با آمازون پرایم مدعی شد که فن‌دایک به دلیل عدم درک خطر در حالی که تیمش عقب افتاده بود مقصر است و بخشی از تقصیر را هم به گردن کوناته انداخت. او در این باره گفت: «این گل از دیدگاه لیورپول در خیلی جهات اشتباه است. آنها در حال تلاش برای پرس توپ هستند و فن‌دایک تنبل می‌شود. اگر چشم‌هایتان را به فن‌دایک بیندازید، او در حال راه رفتن است. فضای زیادی برای دمبله باقی می‌گذارد.

تمام کاری که باید انجام دهد این است که به سمت دمبله بیاید چون هیچ گزینه پاس دیگری برای بازیکنان پاری سن ژرمن وجود ندارد تا توپ را بیرون بیاورند، اما او این کار را نمی‌کند. حالا دمبله فضای زیادی دارد و کوناته هم همین‌طور. او متوجه نمی‌شود، دمبله حرکت خوبی می‌کند و گل به‌سادگی به ثمر می‌رسد.»

دیدگاه‌ها