کد خبر : 2112770 | 21 اسفند 1403 ساعت 22:00 | 3K بازدید | 7 دیدگاه

آریو اسلامشهر 1 – داماش 0

لیگ یک: شور و حال آریو با رویای صعود

تیم فوتبال آریو توانست جایگاه خود در رتبه دوم جدول را حفظ کند.

لیگ یک: شور و حال آریو با رویای صعود

به گزارش "ورزش سه"، در پایان هفته بیست و پنجم لیگ یک، تیم آریو اسلامشهر توانست همچنان شانس خود برای صعود به لیگ برتر را زنده نگه دارد. شاگردان وحید بیاتلو میزبان داماش گیلان بودند و موفق شدند در این بازی با یک گل به پیروزی برسند.

ترکیب دو تیم در شروع بازی به شرح زیر بود:

آریو: آرش داجلیری، وحید نعمتی، عباس عامری، داود شاهواروقی، سهیل میرزازاده، حسین فاضلی، عارف غزل، محمد فرامرزی، محمدرضا بالولی، محمد سرفراز، شهرام سالاری

داماش: یوسف بهزادی، کنعان طاهرنژاد، سجاد قلی‌بیگی، علی خدایی، میلاد رویین، سپهر سیمان‌پور، محمد رستمی، احمد موسوی، میعاد یزدانی، رامین آقالو و رضا زاهدتبار

بازی آریو کاملا هجومی آغاز شد و شاگردان بیاتلو در دقیقه هشتم توانستند به گل برسند. آنها روی ارسال از سمت چپ خط دفاعی حریف که توسط عارف غزل انجام شد، توپ را به شهرام سالاری رساندند و این بازیکن از نزدیکی محوطه جریمه با شوت سر ضرب تنها گل بازی را زد.

بعد از گل، بازی آن طراوات ابتدایی خود را نداشت و داماش هم نتوانست موقعیت خاصی برای جبران نتیجه به دست بیاورد تا اینکه در دقیقه 70 و شرایطی که آریو عقب کشید و دنبال ضد حمله بود، تیم علی نظرمحمدی شانس مسلم گلزنی را از دست داد. در این صحنه بازیکن داماش حتی توانست دروازه‌بان آریو را هم دریبل کند اما در آخرین لحظه مدافع میزبان خودش را رساند و توپ را به کرنر فرستاد در دقیقه 90 به بعد هم وحید نعمتی برای آریو صاحب فرصت شد که شوت او پس از دفع ناقص دروازه‌بان و برخورد به تیر دروازه راهی کرنر شد.

2160335

در نهایت بازی با همان یک گل به سود آریو تمام شد تا این تیم در فاصله 9 هفته مانده به پایان رقابت‌ها با 45 امتیاز در رده دوم جدول قرار گیرد. نزدیکترین تعقیب کننده این تیم هم صنعت نفت است که با یک بازی کمتر 43 امتیازی است. داماش نیز 25 امتیازی باقی ماند و در رتبه چهاردهم جدول قرار گرفت.

دیدگاه‌ها