کد خبر : 2112643 | 21 اسفند 1403 ساعت 13:00 | 18.8K بازدید | 17 دیدگاه

صعود بی‌دردسر بدون درخشش گلر لهستانی

بارسلونا علیه جایزه MVP شزنی!

شزنی در بازی رفت لیسبون درخشید و با پدری درباره این عنوان شوخی کرد ولی بارسا دوست ندارد شرایطی مشابه تکرار شود.

بارسلونا علیه جایزه MVP شزنی!

به گزارش "ورزش سه"، انتخاب پدری به‌عنوان بهترین بازیکن (MVP) دیدار رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا که هفته گذشته در لیسبون برگزار شد، به شایستگی بود، هرچند این عنوان بزرگ می‌توانست به شزنی هم تعلق گیرد.

در واقع، هر دو بازیکن به امکان تقسیم این افتخار اشاره کردند. پدری با صداقت پس از بازی گفت: «تصمیم گرفتم جایزه را به او بدهم. در رختکن درباره‌اش حرف زدیم و فکر می‌کنم او بیش از هر کس دیگری شایسته این عنوان است. همه شوت‌ها را مهار می‌کند.»

شزنی نیز با شوخی و خنده گفت: «پدری جایزه MVP را برد، ولی فکر می‌کنم نصفش مال منه!»

2160105

پدری در ورزشگاه دالوژ نمایشی فوق‌العاده از بازی‌سازی ارائه داد، مانند همیشه، اما شزنی هم نقشی تعیین‌کننده داشت. در حقیقت، اگر بارسلونا با پیروزی ۱-۰ به بارسلون بازگشت، این موفقیت مدیون واکنش‌های این دروازه‌بان بود که تا هشت مهار عالی انجام داد. تیم هانسی فلیک از دقیقه ۲۲، پس از اخراج پائو کوبارسی، با یک بازیکن کمتر بازی کرد و بنفیکا در تمام طول مسابقه دروازه بارسا را تحت فشار گذاشت، اما بی‌نتیجه. همه بازیکنان تیم پرتغالی در برابر دیوار لهستانی ناکام ماندند.

تنها ۲۰ ثانیه از بازی گذشته بود که شزنی با واکنشی نجات‌بخش، شوت کات‌دار آکتورکوغلو را با دست راست دفع کرد. او همچنین در برابر شوت‌های خطرناک کوکچو، آرسنس، رناتو و دیگران تعیین‌کننده بود. این دروازه‌بان بارسا در تمام ۹۰ دقیقه با خونسردی، تمرکز، واکنش‌های سریع و جای‌گیری مناسب عمل کرد و تیمش را از شکست سنگین نجات داد.

2160106

استحکام دفاعی
در بارسلونا به‌خوبی می‌دانند که استحکام دفاعی امروز عصر نیز برای قطعی کردن صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی تعیین‌کننده خواهد بود. در این زمینه هیچ عقب‌نشینی قابل قبول نیست. بنفیکا بازیکنان بسیار خطرناکی در خط حمله دارد و برای ادامه حضور در لیگ قهرمانان، عملکرد شزنی و کل تیم در وظایف دفاعی بار دیگر نقشی کلیدی خواهد داشت.

2160107

گلر لهستانی در این فصل ۱۴ بازی انجام داده (شش بازی در لالیگا، سه بازی در لیگ قهرمانان، سه بازی در جام حذفی و دو بازی در سوپرجام اسپانیا) که در آن‌ها ۱۳ گل دریافت کرده و در هشت دیدار دروازه‌اش را بسته نگه داشته است. هانسی فلیک از عملکرد شزنی بسیار راضی است و در حال حاضر او را گزینه شماره یک خود می‌داند و هیچ برنامه‌ای برای تغییر دروازه‌بان‌ها ندارد. بارسا امیدوار است امشب بدون نیاز به درخشش شزنی راهی دور بعد شود و نیازی نباشد که او جایزه بهترین بازیکن زمین را بگیرد.

دیدگاه‌ها