کد خبر : 2112607 | 21 اسفند 1403 ساعت 10:38 | 15.4K بازدید | 56 دیدگاه

سه بازیکن اروپایی دیگر در تیم ملی

اندونزی و سه اروپایی جدید: از یووه تا لیگ هلند!

سه بازیکن جدید با دریافت تابعیت اندونزی به اردوی تیم ملی این کشور اضافه شده‌اند.

اندونزی و سه اروپایی جدید: از یووه تا لیگ هلند!

به گزارش "ورزش سه"، اریک توهیر به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال اندونزی در تاریخ یازدهم مارس از طریق حساب شخصی‌اش در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد: «سلین امیل آئودرو (۲۸ ساله، پالرمو)، جوی پلوسپسی (۳۲ ساله، لومل) و دین جیمز (۲۵ ساله، گو اهد ایگلز) پس از طی مراحل ادای سوگند رسماً تابعیت اندونزی را دریافت کردند.»

توهیر در این باره اظهار داشت: «آئودرو که در ماتارام اندونزی متولد شده، پیراهن یوونتوس و اینتر را بر تن کرده است. حضور او شرایط بهتری را برای پست دروازه‌بانی تیم ملی اندونزی به دنبال خواهد داشت. پلوسپسی و جیمز هم تجربه بازی در لیگ برتر هلند را دارند. این موضوع می‌تواند کیفیت تیم ملی اندونزی را بهبود بخشد.»

آئودرو که اصالتی اندونزیایی دارد، از آکادمی تیم قدرتمند یوونتوس رشد کرد و در سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ برای این تیم بازی کرد. پس از دوره‌های قرضی در ونیزیا و سمپدوریا، در سال ۲۰۱۹ با مبلغ ۲۰ میلیون یورو به صورت دائمی به سمپدوریا پیوست و به مدت پنج سال به عنوان دروازه‌بان اصلی این تیم به میدان رفت. او همچنین برای فصل ۲۴-۲۰۲۳ به صورت قرضی به اینتر پیوست. در سال ۲۰۲۴ به تیم کومو انتقال پیدا کرد و در حال حاضر به صورت قرضی در پالرمو (سری B) بازی می‌کند.

آئودرو در تمامی رده‌های سنی تیم ملی ایتالیا از زیر ۱۵ سال تا زیر ۲۱ سال بازی کرد اما هرگز به تیم ملی بزرگسالان این کشور دعوت نشد. از این پس، او دستکش دروازه‌بانی تیم ملی اندونزی را به دست خواهد کرد و در صحنه فوتبال آسیا که تیم‌هایی مانند کره، ژاپن، ایران، عربستان و استرالیا مطرح هستند، به میدان خواهد رفت.

2160065

پلوسپسی، هافبک دفاعی متولد هلند، پیش از انتقال به تیم لومل بلژیک در تیم‌های توئنته، هراکلس، شفیلد ونزدی و خرونینخن بازی کرده است. او ۱۳۷ بازی در لیگ هلند و بیش از ۱۰۰ بازی در چمپیونشیپ انگلیس انجام داده و سابقه حضور در تیم ملی جوانان هلند را دارد.

در مقایسه با آئودرو و پلوسپسی، دین جیمز که مدافع چپ جوانی است، کار حرفه‌ای خودش را در فولندام آغاز کرد و در سال ۲۰۲۳ به تیم گو اهد ایگلز پیوست. او در این فصل ۲۰ بازی در لیگ هلند انجام داده و دو گل و دو پاس گل به ثبت رسانده است. هوانگ این بئوم در ماه دسامبر سال گذشته به دلیل مصدومیت، دیدار برابر فاینورد را از دست داد.

این سه بازیکن تازه تابعیت گرفته در فهرست اولیه ۳۰ نفره تیم ملی اندونزی برای این ماه قرار گرفته‌اند. اندونزی که در ماه ژانویه، شین ته یونگ، سرمربی سابقش، را به طور ناگهانی برکنار کرد و پاتریک کلایورت را به عنوان سرمربی جدید منصوب کرد، روز ۲۰ مارس در هفتمین مسابقه مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل استرالیا به میدان خواهد رفت و سپس در روز ۲۵ مارس هم هشتمین بازی‌اش را در خانه برابر بحرین برگزار خواهد کرد.

کلایورت برای حذف ردپای شین ته یونگ، برخی بازیکنان از جمله اسناوی (پورت) و ویتان سلیمان (پرسیا جاکارتا) را کنار گذاشته است اما بازیکنان کلیدی تابعیت گرفته قبلی مانند جِی ایدجس (ونیز)، میس هیلگرس (توئنته)، کوین دیکس (کپنهاگن)، ایوار ینر (یونگ اوترخت) و رافائل استروئک (بریسبان روآر) را در تیم حفظ کرده است.

2160060

اندونزی در حال حاضر با شش امتیاز (یک برد، سه تساوی، دو باخت) در رده سوم گروه C از مرحله سوم مقدماتی قرار دارد. این تیم امتیازی برابر با عربستان (رتبه چهارم)، بحرین (رتبه پنجم) و چین (رتبه ششم) دارد اما به دلیل تفاضل گل و تعداد گل‌های زده بیشتر در رده سوم جای گرفته است.

بسته به نتایج این دو مسابقه، اندونزی می‌تواند به رتبه دوم صعود کند که سهمیه مستقیم جام جهانی محسوب می‌شود. این تیم تنها یک امتیاز کمتر از استرالیا (رده دوم با ۷ امتیاز) دارد.

دیدگاه‌ها