کد خبر : 2112599 | 21 اسفند 1403 ساعت 09:33 | 89.7K بازدید | 155 دیدگاه

انتقاد منصوریان از چند بازیکن مشخص استقلال

علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه استقلال به بررسی اشتباهات فردی بازیکنان و تاکتیک‌های تیم پرداخت.

انتقاد منصوریان از چند بازیکن مشخص استقلال

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال استقلال بازی دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا را با نتیجه سنگین سه بر صفر به النصر عربستان باخت تا از راهیابی به مرحله بعدی ناکام بماند. علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال در تحلیل فنی خود از عملکرد تیم محبوبش در این مسابقه، انتقاداتی نیز به برخی بازیکنان مطرح کرد. او صحبتش را اینطور شروع کرد: «اگر بخواهیم یک الگوی تاکتیکی در نظر بگیریم باید به اتلتیکو مادرید اشاره کرد که در بازی‌های بزرگ، به هیچ عنوان در نیمه‌ی خودش توپ را از دست نمی‌دهد. این الگوی خوبی است که می‌توانیم از آن یاد بگیریم. در بازی‌هایی که احتمال گل خوردن در نیمه‌ی اول و شکسته شدن روحیه‌ی تیم وجود دارد، باید تمام انتقالات در زمین حریف انجام شود. بازی ریسکی ممنوع است.»

او با انتقاد از نحوه‌ی بازی استقلال در نیمه‌ی خودی گفت: «چرا دروازه‌بان ما در موقعیت پاس قرار می‌گیرد؟ این کار اشتباه است و می‌تواند منجر به اشتباهات خطرناک شود. از مهران احمدی می‌توان به‌عنوان یک محسن مسلمان در حال رشد یاد کرد ولی چرا بازیکنان ما قبل از بازی توجیه نمی‌شوند که در زمین خودی فوتبال بازی نکنند؟ ما نیازی به بازی کردن در زمین خودی نداریم، بلکه باید در زمین حریف بازی کنیم. باید از خطاهای عجیب و غریب و پنالتی‌دادن به حریف خودداری کنیم، نباید بی‌دلیل اخراج شویم چون در زمین حریف مهمان هستیم و فشار جمعیت روی ماست.»

پیشکسوت استقلال با اشاره به اشتباهات فردی که منجر به گل‌خوردن شد، گفت: «ما روی سه اشتباه فردی گل خوردیم. ای کاش بازیکنان ما در موقعیت‌های حساس بهتر عمل می‌کردند. من هم در دوران بازی‌ام اشتباهات بزرگی داشتم، اما بازیکنان بزرگ نباید اشتباهات بچه‌گانه انجام دهند. اگر ماشاریپوف می‌تواند چهل دقیقه بازی کند پس نود دقیقه هم می‌تواند. اگر نمی‌تواند هم نباید بازی کند. ما به دوندگی بی‌امان احتیاج داریم. البته به بازیکنان این حق را می‌دهم چون امسال با تفکر چند مربی به زمین رفته‌اند. با این حال در تیم‌های بزرگ، بازیکنان بزرگ حضور دارند و این بازیکنان هستند که نتیجه را می‌سازند.»

او به اهمیت رهبری بازیکنان در زمین نیز تاکید کرد: «بازیکنان باید حس رهبری در زمین داشته باشند. من در بازی‌های بزرگ شاگرد مربی‌های بزرگی بودم و یادم می‌آید در یک بازی حساس که با برق شیراز داشتیم و قهرمان شدیم، امیر خان قلعه‌نویی به عنوان سرمربی به من گفت: "امروز بازی شماست، من امروز نمی‌توانم کمکی بکنم." بازیکنان باید خودشان تصمیم‌گیری کنند و مسئولیت بازی را به عهده بگیرند.»

منصوریان در همین باره ادامه داد: «بازیکن بزرگ اشتباه بچه‌گانه نمی‌کند. در تیم‌های موفق گذشته مثل تیم 98، بازیکنان بزرگی مثل کریم باقری، حمید استیلی بودند یا در تیم استقلالی که قهرمان شدیم کنار من مجتبی جباری و حسین کاظمی حضور داشتند. این بازیکنان اشتباهات عجیب و غریب نمی‌کردند و همیشه با اطمینان بازی می‌کردند. تیم‌های بزرگ، بازیکنان بزرگ می‌خواهند و این بازیکنان هستند که نتیجه را می‌سازند.»

او در پایان گفت: «ما در تیممان به سه چهار بازیکن لیدر نیاز داریم. هواداران وقتی به استادیوم می‌آیند، باید با اطمینان ببینند که بازیکنان بزرگی در زمین هستند که می‌توانند نتیجه را تغییر دهند. اگر این بازیکنان حضور داشته باشند، می‌توانیم سال را با قهرمانی در جام حذفی به پایان برسانیم.»

دیدگاه‌ها