کد خبر : 2112550 | 20 اسفند 1403 ساعت 23:47 | 4.2K بازدید | 34 دیدگاه

پایان رسمی فوتبال ایران در لیگ نخبگان(عکس)

با حذف استقلال لیگ نخبگان برای تیم‌های ایران به پایان رسید.

پایان رسمی فوتبال ایران در لیگ نخبگان(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، تیم استقلال تهران با شکست مقابل النصر عربستان از دور مسابقات لیگ نخبگان فوتبال آسیا حذف شد و بدین ترتیب، حضور نمایندگان ایرانی در این رقابت‌ها به پایان رسید. آبی‌پوشان پس از تساوی بدون گل در بازی رفت، در بازی برگشت با نتیجه سه بر صفر مغلوب شدند و نتوانستند به مرحله بعدی صعود کنند.

تیم سپاهان نیز در مرحله پلی‌آف با شکست برابر شباب الاهلی امارات، حذف زودهنگامی را تجربه کرد و نتایج ضعیفی در لیگ قهرمانان آسیا 2 کسب کرد که به حذف قطعی این تیم انجامید.

در این میان، پرسپولیس و استقلال به مرحله گروهی لیگ نخبگان راه یافتند. پرسپولیس با کسب 7 امتیاز در رتبه نهم و استقلال با 9 امتیاز در رتبه ششم قرار گرفتند و به مرحله حذفی صعود کردند. اما با شکست استقلال در بازی امشب، کار تیم‌های ایرانی در این مسابقات به پایان رسید و حالا نمایندگان کشورهای عربستان، قطر و ازبکستان برای صعود به مراحل بعدی تلاش خواهند کرد.

2159995

این اولین دوره لیگ نخبگان با حضور تیم‌های عربستانی و ستاره‌های سطح اول، نشان می‌دهد که موفقیت در این رقابت‌ها نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، جذب بازیکنان و مربیان با تجربه و همچنین اهداف تاکتیکی و فنی مشخص است تا تیم‌ها بتوانند در این سطح از رقابت‌ها عملکرد بهتری داشته باشند.

با بررسی اسکواد تیم‌هایی که در این مسابقات حضور داشتند، سرمربیانی که هدایت تیم‌های حاضر در این مسابقات را برعهده داشتند و سبک بازی که آنها دنبال می‌کردند دور از انتظار نبود که حذف زودهنگام از این مسابقات را تجربه کنیم و این مشخص است که هرچه این تورنومنت قدمت بیشتری پیدا کند تیم‌های کشورهای مختلف هم برای رسیدن به سطح بالای این مسابقات هزینه و برنامه‌ریزی بیشتری انجام خواهند داد و غفلت بیشتر در سال‌های آینده شاید حذف زودهنگام‌تری را رقم بزند!

دیدگاه‌ها