کد خبر : 2112549 | 21 اسفند 1403 ساعت 00:08 | 4.8K بازدید | 6 دیدگاه

در روز بدمان هم می‌بریم چون قدرتمند هستیم

سرمربی شهرداری ارومیه از حالا تیم خود را برای مرحله بعدی آماده خواهد کرد.

در روز بدمان هم می‌بریم چون قدرتمند هستیم

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دور برگشت از مرحله پلی‌آف لیگ برتر والیبال ایران تیم شهرداری ارومیه همانند بازی رفت توانست تیم صنعتگران امید تهران را شکست دهد و با این برد راهی نیمه‌نهایی شد.

عبدالرضا علیزاده سرمربی موفق شهرداری اروميه پس از این ديدار گفت: "اول از همه از مردم خوب اروميه تشکر می‌کنم که از این شهر به تهران آمدند و ما را مورد تشويق خود قرار دادند، این برد را تقدیم آنها می‌کنم. با اینکه روز خوبمان نبود، ولی چون تیم ما قدرتمند است در روز بدش هم می‌تواند بازی خوبی را به نمایش بگذارد.

گیم اول را خوب بردیم، گیم دوم را بد باختیم. در ست سوم دو بار با پنج امتياز عقب افتادیم اما به آنها رسیدیم که نشان از قدرت ما می‌داد و توانستیم این ست را هم ببریم، در ست چهارم هم خیلی راحت بازی کردیم و توانستیم با اختلاف ببریم. از لحاظ دریافت و دفاع از تیم صنعتگران امید تهران بهتر بودیم، آنها در اسپک بهتر از ما بودند و توانستند به همین دلیل ما را به چالش بکشند و تحت فشار قرار بدهند."

علیزاده همچنین در مورد اعتراض به داوری گفت: "اعتراض به داوری حق طبیعی تیم‌هاست، اما امروز آقای درفش‌کاویانی بسیار خوب داوری کرد. او یکی از بهترین داورهای چند سال اخیر والیبال ما است و با اینکه این بازی بسیار پرتنش بود اما به خوبی توانست بازی را مدیریت کند. به کادر داوری بابت قضاوت خوبشان تبریک می‌گویم و از حالا انشالله برای مرحله بعد خود را آماده می‌کنیم."

دیدگاه‌ها