کد خبر : 2112388 | 20 اسفند 1403 ساعت 13:33 | 13.2K بازدید | 77 دیدگاه

سوت به مارسینیاک رسید

داور جنجالی یوفا برای بازی برگشت اتلتیکو-رئال

با اعلام یوفا شیمون مارسینیاک داور دربی برگشت بین اتلتیکو و رئال مادرید خواهد بود.

داور جنجالی یوفا برای بازی برگشت اتلتیکو-رئال

به گزارش "ورزش سه"، این داور لهستانی، فینال سوپرجام اروپا در سال 2018 بین رئال و اتلتیکو را قضاوت کرده است. دیداری که اتلتیکو در آن به برتری رسید.

مارسینیاک به عنوان داور مسابقه اتلتیکو - رئال مادرید که چهارشنبه در مرحله برگشت دور یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برگزار می‌شود، انتخاب شده است. این داور لهستانی به‌عنوان شماره یک از سوی یوفا شناخته می‌شود و به همین دلیل برای قضاوت در این مرحله پرتنش و برابر انتخاب شده است.

تاریخچه بازی‌های رئال مادرید با مارسینیاک شامل چهار پیروزی، سه شکست و دو تساوی است، در حالی که اتلتیکو با این داور لهستانی رکورد هفت پیروزی و یک شکست را دارد.

تنها یک بار مارسینیاک دربی مادرید را سوت زده که به فینال سوپرجام 2018 برمی‌گردد. دیداری که با پیروزی اتلتیکو در وقت اضافی با نتیجه 2-4 به پایان رسید. در آن مقطع جولن لوپتگی سرمربی رئال مادرید بود.

2159650

آخرین باری که مارسینیاک رئال مادرید را قضاوت کرد، در این فصل و در دیدار مقابل آتالانتا بود که نتیجه 2-3 به نفع رئال مادرید به پایان رسید. او همچنین داور مسابقه برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان بین رئال مادرید - بایرن در فصل گذشته بود که جنجالی هم شد. ابتدا بایرن با گل دیویس پیش افتاد اما رئال با دو گل از خوسلو در دقایق پایانی پیروز شد. یک گل از بایرن در دقیقه آخر بازی هم به دلیل آفساید مردود اعلام شد که جنجال زیادی را نیز به راه انداخت.

این داور لهستانی همچنین قضاوت دیدار پی اس جی-اتلتیکو در این فصل را بر عهده داشت که با گل کوریا در دقیقه آخر برای تیم مادریدی همراه بود و همچنین قضاوت بازگشت رویایی اتلتیکو مادرید مقابل اینتر در فصل گذشته را نیز برعهده داشت که در نهایت با پیروزی در ضربات پنالتی تیم سیمئونه همراه بود.

دیدگاه‌ها