کد خبر : 2112378 | 20 اسفند 1403 ساعت 12:51 | 4.9K بازدید | 5 دیدگاه

گاسپ شایسته این موفقیت است

درس فوتبالی که گاسپرینی به موتا داد

آریگو ساکی شکست سنگین یوونتوس برابر آتالانتا را تحلیل کرد و نوشت که گاسپرینی به تیاگو موتا درسی داد که فراموش نخواهد کرد.

درس فوتبالی که گاسپرینی به موتا داد

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس حالا باید برای حفظ رتبه چهارم بجنگد و دیگر عملا شانسی برای قهرمانی نخواهد داشت. بازی دیشب برابر آتالانتا درس فوتبال گاسپرینی به موتا بود. این را اریگو ساکی در ستون خود برای گاتزتا دلو اسپورت نوشته است

مربی افسانه‌ای ایتالیا نوشت: این تعریف درستی برای توصیف پیروزی آتالانتا در خانه یوونتوس است. تسلط شگفت‌انگیزی که تیم گاسپرینی به نمایش گذاشت. پشت این موفقیت، سال‌ها کار، تلاش، تمرین، دویدن و عرق‌ریختن نهفته است و این شب‌های فوق‌العاده، لحظاتی هستند که نتیجه این همه زحمت جمع‌آوری می‌شود.

گاسپرینی شایسته چنین موفقیتی است، چون بردن با چنین اختلاف گلی در تورین کار هر کسی نیست: او توانسته یک جواهر کوچک بسازد، ابتدا آن را به مخاطبان ایتالیا و سپس اروپا نشان داده، بسیاری سعی می‌کنند از او تقلید کنند و این رضایت بزرگی برای یک مربی است. علاوه بر این، نکته‌ای که اصلاً قابل چشم‌پوشی نیست، این است که او توانسته سطح تیم را بالا نگه دارد، حتی با تغییر بازیکنان در طول این مسیر.

2159631

آیا اولین آتالانتا را که همه را شگفت‌زده کرده بود به خاطر دارید؟ از نظر بازیکنان، کاملاً متفاوت با تیم فعلی بود. اما گاسپرینی، که یک استاد واقعی است، توانسته همان اصول فنی و اخلاقی را منتقل کند و به همین دلیل تفاوتی بین گروه‌هایی که در این سال‌ها تغییر کرده‌اند، احساس نمی‌شود. جایی که قبلاً ایلیچیچ و پاپو گومز بودند، حالا لوکمن، رتگی و دی کتلاره حضور دارند و چه کسی می‌تواند بگوید که سبک بازی تغییر کرده؟ هیچ‌کس.

این یعنی همه چیز به طرح اصلی برمی‌گردد. البته واضح است که برای ساختن فیلم یا اجرای سمفونی، به نیروی خبره نیاز است، اما بدون متن نوشته‌شده (که من آن را این‌گونه می‌نامم) هیچ راهی به جلو وجود ندارد. به نظر من، پیروزی آتالانتا، یوونتوس را از کورس قهرمانی خارج کرد و حالا این رقابت به یک مثلث محدود شده است: اینتر، ناپولی و همین آتالانتا.

2159632

یوونتوس حالا باید مراقب باشد و با تمام توان رتبه چهارم را حفظ کند: اگر امروز لاتزیو مقابل اودینزه پیروز شود، می‌تواند از آن‌ها پیشی بگیرد. من فکر می‌کنم یوونتوس مسیر درستی را در پیش گرفته، هرچند گفتن این حرف در روزی که چنین ضربه‌ای خورده، شاید عجیب به نظر برسد. اما انتخاب مربی‌ای مثل تیاگو موتا، که به نوع خاصی از بازی اعتقاد دارد، به نظرم شروع بسیار خوبی است. البته، رسیدن به اوج نیاز به صبر و زمان دارد. مهم‌تر از همه، باید بتوان از چنین شکست‌هایی مثل بازی مقابل آتالانتا عبور کرد تا ایده درست دنبال شود.

دیدگاه‌ها