ناپولی ۲-۱ فیورنتینا:
پیروزی ناپولی: کونته نمیگذارد اینزاگی راحت بخوابد!
ناپولی در هفته بیست و هشتم رقابتهای سری آ با نتیجه ۲-۱ از سد فیورنتینا گذشت.

به گزارش "ورزش سه"، دیدار حساس ناپولی و فیورنتینا در چارچوب هفته بیست و هشتم رقابتهای سری آ ایتالیا با برتری ۲-۱ شاگردان آنتونیو کونته در ورزشگاه دیهگو مارادونا به پایان رسید.
ناپولی با این پیروزی به امتیاز ۶۰ رسید و همچنان در فاصله یک امتیازی با اینتر در رتبه دوم باقی ماند. فیورنتینا نیز با تحمل نهمین شکست فصل، ۴۵ امتیازی و در جایگاه هفتم جدول ردهبندی ابقا شد.
بعد از چند هفته ناکامی مطلق در سری آ، شاگردان آنتونیو کونته امشب کار را توفانی آغاز کردند و مشخص بود که از انگیزه بالایی برای عقب نماندن از اینتر در کورس قهرمانی برخوردار هستند.
با این وجود موقعیتهای گلزنی آنها در دقایق ابتدایی نیمه نخست راهی به دروازه میهمان پیدا نکردند و در طرف مقابل فیورنتیناییها نیز در چند صحنه با طراحی ضدحملات خطرناک دروازه الکس مرت را با خطری جدی مواجه کردند.
سرانجام در بیست و ششمین دقیقه بازی، رولمو لوکاکو بلژیکی توانست قفل دروازه داوید دخیا با باز کند و گل اول بازی را به ثمر برساند.
باوجود موقعیتهای دیگر از سوی هر دو تیم، نیمه نخست با همان تک گل لوکاکو به سود پارتنوپی به پایان رسید تا یک نیمه دوم هیجانانگیز در انتظار شاگردان کونته و پالادینیو باشد.
بازیکنان میزبان نیمه دوم را نیز بهتر آغاز کردند. آنها آنقدر روی دروازه فیورنتینا فشار آوردند که سرانجام توانستند در دقیقه ۶۰ به گل دوم برسند. این بار لوکاکو در نقش سازنده گل ظاهر شد و جیاکومو راسپادوی بود که توانست برای آبیپوشان گلزنی کند.
تنها شش دقیقه از این گل گذشته بود که روی پاس تماشایی مویزه کین، آلبرت گودموندسون توانست یکی از گلهای خورده را جبران و بار دیگر حساسیت را به این دیدار مهم تزریق کند.
تعویضهای تدافعی آنتونیو کونته بلافاصله بعد از گلزنی گودموندسون، باعث شد تا فشار حملات فیورنتینا روی دروازه مرت تا حد زیادی کنترل شود و این بازی تماشایی در نهایت با پیروزی ۲-۱ ناپولی به پایان برسد.
گلها:

ناپولی ۱-۰ فیورنتینا: حرکت عالی اسکات مکتامینی و ضربه ناگهانی او با واکنش خوب دخیا همراه شد، اما لوکاکو در مقابل دروازه خالی فیورنتینا توانست روی ریباند دروازه ویولا را در دقیقه ۲۶ باز کند.

ناپولی ۲-۰ فیورنتینا: همکاری تماشایی بازیکنان ناپولی پشت محوطه جریمه در نهایت به لوکاکو ختم شد و او نیز با یک پاس در عمق بینقص راسپادوی را راه انداخت تا هافبک موفق پارتنوپی در مصاف تک به تک با دروازهبان گل دوم تیمش را در دقیقه ۶۰ به ثمر برساند.

ناپولی ۲-۱ فیورنتینا: رد و بدل شدن پاسهای تک ضرب از سوی بازیکنان میهمان را مویزه کین با پاس پشت پای تماشایی به گودموندسون رساند و هافبک ایسلندی ویولا با یک شوت از پشت محوطه جریمه دروازه میزبان را در دقیقه ۶۶ باز کند.