کد خبر : 2112143 | 19 اسفند 1403 ساعت 12:59 | 7.1K بازدید | 5 دیدگاه

پرواز رحمان با فرصت‌طلبی و شلیک (عکس)

مهاجم آلومینیوم گل مهمی برای کسب پیروزی تیمش مقابل ذوب‌آهن زد.

پرواز رحمان با فرصت‌طلبی و شلیک (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، برتری آلومینیوم اراک در مسابقه اخیرش مقابل ذوب‌آهن در شرایطی به دست آمد که رحمان جعفری پس از بدشانسی در گلزنی طی هفته‌های اخیر بالاخره توانست این کار را انجام بدهد و دروازه سبزپوشان اصفهانی را به زیبایی باز کند تا سه امتیاز ارزشمند خانگی بگیرند.

رحمان جعفری که پس از دوران درخشان در شمس‌آذر قزوین راهی تراکتور شد و در دور برگشت فصل گذشته هم پنج گل برای سرخ پوشان تبریزی به ثمر رساند و حتی فصل جاری را نیز با آنها آغاز کرد، در آخرین روز نقل و انتقالات تابستانی به آلومینیوم پیوست که از آن زمان تاکنون همواره جایگاه ثابتی در ترکیب اراکی‌ها داشته و مقابل ذوب‌آهن هم چهارمین گلش را زد.

2159191

این مهاجم تند و تیز پس از اینکه در سه مسابقه متوالی مقابل هوادار، پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد در موقعیت‌های تک به تک با بدشانسی عجیب مواجه می‌شد و توپ‌های او به شکل غیرقابل تصور به دروازه نمی‌رفت یا اشتباه کمک داور منجر به مردود شدن گل او برابر خیبر شد، بالاخره توانست اولین گلش در دور برگشت را به ثمر رساند.

جعفری که هفته قبل یک گل تماشایی مقابل خیبر زده و پرچم اشتباه کمک داور اجازه شادی گل را از او گرفته بود، در دیدار برابر ذوب‌آهن با فرصت طلبی از اشتباه نادر محمدی استفاده کرد و با شوت سرضرب و روی پا پیام پارسا را ناکام گذاشت تا در این فصل چهار گله و آماده دیدار بعدی مقابل فولاد خوزستان شود؛ تیمی که در دور رفت توانست برابر آنها گلزنی کند.

2159189

عکس: میثم میرزایی

دیدگاه‌ها