کد خبر : 2111868 | 18 اسفند 1403 ساعت 10:27 | 23.2K بازدید | 43 دیدگاه

بازیکن برزیلی امارات: صدم را می‌گذارم!

هشت بازیکن برزیلی با گرفتن تابعیت اماراتی در اردوی تیم ملی این کشور برای بازی برابر ایران و کره شمالی حضور خواهند داشت.

بازیکن برزیلی امارات: صدم را می‌گذارم!

به گزارش "ورزش سه"، هشت بازیکن برزیلی که تابعیت اماراتی گرفته‌اند، برای حضور در اردوی تیم ملی امارات در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در آسیا دعوت شده‌اند. آنها در تاریخ ۲۰ مارس مقابل ایران در تهران و در تاریخ ۲۵ مارس مقابل کره شمالی در ریاض به میدان خواهند رفت.

این بازیکنان توسط پائولو بنتو، سرمربی پرتغالی که پیش‌تر هدایت کروزیرو در برزیل را بر عهده داشته است، به تیم ملی این کشور دعوت شده‌اند. این بازیکنان عبارت هستند از: برونو دی اولیویرا (الجزیره)، کایو کوریا، فابیو دی لیما و کایو لوکاس (الشارجه)، جوناتاس سانتوس (الوصل)، لوآن پریرا (الشارجه)، لوکاس پیمنتا (الوحده) و مارکوس وینیسیوس ملونی (الشارجه).

جوناتاس سانتوس و کایو لوکاس برای اولین بار به تیم ملی دعوت شده‌اند. سانتوس در پستی اینستاگرامی گفت که پنج سال پیش به امارات آمده و تمام آنچه را که به عنوان بازیکن و انسان دریافت کرده است، بازخواهد گرداند. او نوشت: «امارات می‌تواند روی من حساب کند تا ۱۱۰ درصد توانم را در زمین بگذارم تا به اهداف و رؤیاهای این ملت بزرگ دست پیدا کنیم.» این بازیکن محصول باشگاه FSA Esporte Clube از شهر فیرا ده سانتانا در ایالت باهیا است.

کایو لوکاس ۳۰ ساله هم در اوایل دهه ۲۰۰۰ از تیم آمه‌ریکا ده سائو ژوزه دو ریو پرتو در ایالت سائو پائولو جدا شد تا در تیم‌هایی در ژاپن، پرتغال و امارات بازی کند.

تیم ملی امارات در حال حاضر با ۱۰ امتیاز در رتبه سوم گروه A مرحله مقدماتی آسیا قرار دارد. ایران با ۱۶ امتیاز صدرنشین است، ازبکستان با ۱۳ امتیاز در رتبه دوم قرار دارد و امارات بالاتر از قطر (۷ امتیاز)، قرقیزستان (۶ امتیاز) و کره شمالی (۶ امتیاز) ایستاده است.

دیدگاه‌ها